Siz FETÖ İle Yıllarca Beraberdiniz! Neye Göre Bize FETÖ Uzantısı Diyorsunuz!

Alparslan Kuytul Hocaefendi 25 Nisan Pazartesi günü Akit Tv ve Beyaz Tv tarafından kendisine atılan asılsız iftiralara Tv Furkan’da canlı yayın üzerinden cevap verdi.

Siz FETÖ İle Yıllarca Beraberdiniz! Neye Göre Bize FETÖ Uzantısı Diyorsunuz!
28 Nis 2017 13:19:31

22 Nisan’da yaşanan olay ile ilgili kendisine yöneltilen soruları cevaplandıran Hocaefendi kendilerine FETÖ uzantısı diyenlere; “Siz FETÖ ile yıllarca beraberdiniz! Ben hiçbir zaman onlarla beraber olmadım, yıllarca da yaptıkları yanlışları ilmi olarak tenkit ettim.Sen neye göre FETÖ uzantısı diyorsun! Hiç mi Allah’tan korkmuyorsun.”diyerek 1989’den itibaren o camia ile ilgili yaptığı tenkitleri de hatırlattı.

Aslında darbe destekçisi FETÖ uzantısı ifadesi tamamen iftira ve alçaklıktan başka bir şey değil. Siz FETÖ ile yıllarca beraberdiniz! Ben hiçbir zaman onlarla beraber olmadım, yıllarca da yaptıkları yanlışları ilmi olarak tenkit ettim. Sen neye göre FETÖ uzantısı diyorsun! Hiç mi Allah’tan korkmuyorsun. Darbe destekçisi öyle mi? Darbeyi gecenin saat ikisinde lanetleyende benim, İlk yaptığım açıklamada da ‘hükümeti tenkit etsek bile darbeden razı olmayız’ dedim. Benim darbeden memnun olmam mümkün müdür! Bunlar hep kırpılmış videonun eseri hep ondan kaynaklanıyor.

Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 1998’den itibaren Gülen cemaati hakkında söylediklerini izlemek için tıklayınız.

 



0 Yorum

Yorum Yaz