• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Suriyeliler Kendilerine Bu Hakkı Veren Tayyip Erdoğan’a Başkanlık Seçiminde Oy Verecekler

Suriyeliler Kendilerine Bu Hakkı Veren Tayyip Erdoğan’a Başkanlık Seçiminde Oy Verecekler

Alparslan Kuytul Hocaefendi bu hafta gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen “Cumhurbaşkanının Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusundaki açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna verdiği cevapta önemli noktalara temas eden açıklamalarda bulundu.

Suriyeliler Kendilerine Bu Hakkı Veren Tayyip Erdoğan’a Başkanlık Seçiminde Oy Verecekler
09 Tem 2016 02:16:04

Konuşmasından bazı önemli notlar şöyle:

Cumhurbaşkanı her gün bir şey söylüyor.

“Bir devlet 100 kişi almış birisi 300 kişi almış birisi 1000 kişi almış milletin enayisi biz miyiz?” diyordu Şimdi diyor ki hepsini alacağız 3 milyon kişiyi vatandaş yapacağız. Bir bakanda çıkmış diyor ki; hepsini alacağız demedi Cumhurbaşkanımız içinden tahsilli insanları alacağız dedi. Ben inanmıyorum tahsillileri alacaklarını hepsini de alacaklar böylece epeyce bir oy elde edecekler çünkü Suriyeliler yarın Suriye’de savaş bitse bile Suriye’ye dönmek istemezler. Şimdi Türkiye daha rahat niye burada kalmasın zaten vatandaş olduktan sonra zaten 5 yıldır Türkiye’ye alıştılar kendi memleketlerini unuttular.

Hedef Bu!

Suriyeliler Kendilerine Bu Hakkı Veren Tayyip Erdoğan’a Başkanlık Seçiminde Oy Verecekler.

Suriyeliler kendilerine bu hakkı veren Tayyip Erdoğan’a da başkanlık seçiminde oy verecekler, bunu da biliyorlar. Hedef bu daha doğrusu! Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Bunu muhalefet partileri de söylüyor ama onlar söylediği için ben söylemiyorum. Zaten görünen köy klavuz istemez.

Yani dün buradan botlara bindirip bindirip gönderiliyorlar. Binlercesi denizde boğulmadı mı? Devletin gizli güçleri bunları ayarlayıp gönderiyordu. Bunu yapanlar, Avrupa’yı zor durumda bırakmak isteyenler, Avrupa yardım etsin diye yeter ki bunları göndermeyin alın size 6 milyar dolar (Euro her neyse) desin diye gizli gizli bunu yaptılar. Bundan sonra Avrupa tamam size para göndereceğiz bunları göndermeyin. Tamam dediler göndermeyeceğiz, ama Avrupa hala para göndermedi benim bildiğim kadarıyla.

Bu sefer hükümet düşündü taşındı ‘biz bunları niye gönderelim biz bunları kullanalım’ şimdi böyle bir hesap yapıldı başkanlık referandumu için.

Devlet böylemi idare edilir!

Günü gününü tutmayan devlet!

Dün böyle söylüyor bugün böyle söylüyor!

Her gün yeni karar yeni strateji!

Devlet böyle mi idare edilir!

Vallahi ben ne zaman dedim hatırlamıyorum 2 sene olmuş olabilir. Demiştim ki bu Suriyeliler yakında Türkiye’den nefret etmeye başlar.(Türkiye’nin idarecilerinden daha doğrusu) Neden?

Bunlar şimdi anlamıyorlar ama çünkü Suriye’yi karıştıran Türkiye oldu. Bunu yakında anlamaya başlacaklar ve Türkiye sebep oldu diyecekler dedim. Geçenlerde Suriyeli bir arkadaşlar bana aynen böyle dedi. “Türkiye’nin başbakanı yüzünden biz bu hale düştük.”  Bizi kışkırttılar elimize silah verdiler, biz sokağa döküldük bugün bu hale geldik.

Bunlara vatandaşlık verilse bile bunlar bu fikri bırakır mı?

 

Herkesin gözünün içine baka baka yalanlar söyleniyor. Ben böyle bir dönem hayatımda görmedim.



3 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ihsan kor 07 Kas 2016 16:33:00

    yarabbi bize feraset sahibi insanlara uyma duygusu ver ve içimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak etme

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    BAHAR ANIK 07 Eyl 2016 15:30:00

    Dini kullandıkları müddetçe yapılan yanlışlar görülmeyecek. Bu hırs nereye kadar devam eder bilinmez.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Miyase Avsar 07 Eyl 2016 10:53:00

    Hergun farkli oyun hergun farkli strateji uyguluyorlar..plan proje yapiyorlar ama bakalim buyuk duzenbazlar hakkinda Allah nasil bir plan yapiyor..


Yorum Yaz