Taha Demir'in Kaleminden Faruk Beşer Hoca'ya

Furkan Vakfı’nın Chp’li Yenimahalle Belediyesinin Konferans iptali kararını kınamak üzere Ankara’da gerçekleştirdiği mitingde konuşma yapan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sadıka bir rüyadan bahsetmesi, sosyal medyada tepkilere yol açtı. Özellikle dinsiz kesimden, cımbızlama ve çarpıtma yöntemle gelen bu tepkilere maalesef Müslüman kesimde destek verdi. Müslümanlar olarak tanınanların Müslümanlara değil de solcuların çarpıtmalarına destek vermesine; Hocaefendi’nin talebeleri cevap verdi

Taha Demir'in Kaleminden Faruk Beşer Hoca'ya
12 Nis 2016 17:27:27

TAHA DEMİR’İN KALEMİNDEN FARUK BEŞER HOCA’YA

Furkan Vakfı; kuruluşunun öncesi de hesaba katıldığında yaklaşık 35 yıldır Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin önderliğinde, “Mülk Allah’ındır, insan ve toplum üzerinde hüküm yalnızca O’na aittir” ilkesiyle mücadele eden, Allah’ın lütfuyla Türkiye’nin her tarafına ve Danimarka, Almanya, İsveç, Azerbaycan ve Fransa gibi ülkelere yayılmış TEVHİDÎ BİR HAREKETTİR. Furkan Vakfı Türkiye’de yılda 100’e yakın kitlesel konferans yapan ve yaptığı konferanslara Allah’ın yardımıyla binlerce Müslümanı toplayan Rabbani bir cemaattir.

Genelde çok daha eski fakat özelde yaklaşık 2 yıldır; hükümet tarafından konferanslarımıza spor salonlarının verilmemesi, sol ve hükümet yanlısı medya tarafından yıldırma-sindirme-engelleme girişimleri, şubelerimizin kapatılması, internet üzerinden her türlü karalama kampanyası, genel merkezimize gelen tehdit ve hakaret telefonları gibi yollarla sesimiz kısılmaya ve önümüz kesilmeye çalışılmaktadır.

Son olarak Ankara’daki kutlu doğum konferansımızın gerçekleşeceği salon da CHP belediyesi tarafından konferansa iki gün kala iptal edilmiş, Furkan Hareketi olarak biz de bu zulme tepki göstermek amacıyla bahsi geçen salonun önünde miting yapma kararı almıştık.

Bu süreçte karşılaşılan onca sıkıntı sonrası eylemden bir ve iki gün önce Yüce Allah; özetle, Efendimizin (s.a.v.) o alana teşrif ettiğini ve alandakilerin alınlarından öptüğünü rüyada iki kardeşimize göstermişti.

Buraya kadar olan tüm bilgileri bizi tanımadığından ötürü Faruk BEŞER Hoca’yı bilgilendirmek üzere verdik.

Şimdi Sayın Faruk BEŞER Hoca. Siz her ne kadar yaşı ve konumu, kendisine “genç” denilmeye hiç de uygun olmadığı halde Muhterem Hocamız hakkında “genç” demiş olsanız bile biz size yaşınızı da konumunuzu da dikkate alarak Hoca diye hitap etmeyi daha münasip görüyoruz. Yaşınız “ihtiyar” denilmesine müsait olsa bile..

Söyler misiniz.,

1-      Sadıka rüyaların varlığı tüm Müslümanlar tarafından bilinmektedir ve kabul edilmektedir. Bunları destekleyen hadislerde mevcuttur.

2-      Samimiyetine güvenilen birkaç Müslüman böyle bir rüya gördüyse şayet, kalplere sekinet vermek için bunu anlatmak gerekir ki bu Allah’tan bir lütuftur. Ve anlatmayacaksak Allah neden böyle bir rüya gösterdi?

Tepkinizi ve bize karşı duyduğunuz ümidinizin kırılmasını anlayamıyoruz. Yoksa böyle bir rüya görülmediği halde sırf daha fazla insan toplamak adına bu rüyaları uydurduğumuzu yani yalan söylediğimizi mi düşünüyorsunuz! Böylesi basit yollara ancak davasından ve liderinden emin olmayanlar girer. Biz davamızdan da liderimizden de eminiz. Ama bu tür tavırlarınızdan dolayı bizim de size karşı ümidimiz kırıldı. Siz ve sizin gibi düşünenleri halkımızın vicdanına arzetmek durumundayız.

Bu meseleyi eğer Fetullah Hoca’nın Türkçe olimpiyatları ile ilgili anlattığı rüyayla aynı görüyorsanız, belirtelim;

3 önemli noktayla bu iki mesele birbirinden ayrıdır:

1-      Biz rüyaları tam olarak anlattık, o rüya başından sonuna anlatılmamıştı.

2-      Bizim anlattığımız rüyaları görenler belli ve samimiyeti hususunda kendisine güvenilen insanlardır. O rüyayı gören belli bile değildir.

3-      Efendimizin teşrif ettiği bizim programımız Allah’ın şeriatına uygundur ve Tevhid davasını haykırmak üzere gerçekleştirilmiştir. Fakat o rüyada Efendimizin İslam’ın reddedeceği bir programa (Türkçe Olimpiyatlarına) geldiği söylenmiştir. Böyle bir programa Efendimiz, açık saçık kadınları seyretmeye veya şarkıcıları dinlemeye gelmiş olamaz herhalde. HAŞA. Gelse bile oradakileri azarlamaya gelir.

 

Şimdi Sayın Faruk BEŞER Hoca, bizler sizi sayar, büyüğümüz biliriz. Lakin sizin Hocamızı da, Furkan Hareketini de tanımadığınız açık. Biz, siz bizden ümitli iken hangi çizgideysek şu anda da aynı çizgideyiz. DEĞİŞMEDİK, DEĞİŞMEYECEĞİZ DE.

Size son olarak; bu oyunlara gelmemenizi ve vakit geç olmadan safınızı Müslümanlardan taraf tutmanızı tavsiye ederiz. Çünkü Allah zalimleri değil Müslümanları destekleyecektir! Bunu siz de çok yakında göreceksiniz inşaallah…

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin yetiştirdiği talebeleri, ÖNCÜ NESİL adına Taha Demir Hoca



0 Yorum

Yorum Yaz