Türkiye’de Yanlış Yaptı, İran’da Yanlış Yaptı!

Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi düzenli olarak yapmış olduğu tefsir dersinin ardından “Suriye’de yaşanan savaşta İran’ın yanlışlarını dile getirmediğinizi söyleyenlere ne cevap verirsiniz?” sorusuna cevap olarak “Türkiye’de yanlış yaptı İran’da yanlış yaptı!” dedi.

Türkiye’de Yanlış Yaptı, İran’da Yanlış Yaptı!
17 Ara 2016 14:12:57

Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi düzenli olarak yapmış olduğu tefsir dersinin ardından (17.12.2016)  “Suriye’de yaşanan savaşta İran’ın yanlışlarını dile getirmediğinizi söyleyenlere ne cevap verirsiniz?” sorusuna şu sözlerle cevap verdi.

“Bunlar beni tanımıyor. Sanki ben İrancıyım İran’ın yanlışlarını örtbas ediyorum. Ben Şia’nın yanlış görüşlerini 30 yıldır anlatırım. Böyle konuşanlar böyle düşünenler benim konuşmalarımı tam takip etmemişler. Ben İran’ın yanlışlarını söylemiyormuşum! Ben bizzat İranlıların yüzüne karşı bile söyledim, yanlış yapıyorsunuz dedim”

 “Türkiye’de yanlış yapıyor sizde yanlış yapıyorsunuz dedim. Siz Beşşar gibi zalimin yanında yer alıyorsunuz, Türkiye’de hesapsız kitapsız halkı sokağa döktü yanlış yaptı dedim.

5-6 sene evvel ki konuşmalarıma bakın İran’da yanlış yapıyor dediğimi göreceksiniz. Böyle konuşanlar izlememiş demek ki.

Konuşmasının devamında Hocaefendi; 'İran’ın yanlışlarını söylemiyormuşum. Her gün bunu konuşuyor değiliz tabi ki, sorulduğunda her zaman söylüyorum' dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz