Tv Programları Toplumu Bozuyor

Medya ve reklam sektörü modern çağın insanlarını ifsad etmenin, bu çağın insanlarını uyuşturmanın en önemli aracıdır. Bir taraftan insanlara verilen zehirli, yanlış haberler bir taraftan tüketim köleliğini oluşturan reklamlar ve son olarak toplumu bozan TV programları... İşte bu güçlerle toplumu uyutan ve düşünemez insanlar haline getirenler, Allah'a kul olmak için yaratılmış insanları kendilerine kul yapıyorlar.

Tv Programları Toplumu Bozuyor
03 Mar 2015 11:38:45

Önce yapılan programlarla ahlaksızlığı, şiddeti, kötülüğü, edepsizliği yayıyorlar. Sonra da istenmeyen durumlar ortaya çıkınca bunun çözümünü arar haline geliyorlar. Sanki bu toplumu bozan, ifsad eden etkenlerde kendi elleri yokmuş gibi...

Buna karşı çıkanlar olduğu zaman ise sınırsız özgürlük naralarıyla tepiniyorlar ve sözü yine kimseye bırakmıyorlar. Çözümü yine kendi elleriyle yontukları demokrasi, laiklik vb. putlardan arıyorlar. 

Peki Ne Yapmalı? 

Bu programlar izlenmemeli, özellikle de çocuklara izlettirilmemeli.

Ancak egemen sistemin değerleri aşılanan televizyonlarda bu programların yerine,  İslami değerleri ölçüt alacak programlar yapılır, özelliklede İslami kanallar toplumu bozacak reklamlar yapmaz ise, programlar toplumun ifsadı için değilde ıslahı için çalışır, şuur altını işgal eden subliminal mesajlar yetkililerce tespit edilip bu tür programlara izin verilmediği zaman televizyon izlenilebilinir.

Devlete Sesleniyoruz! 
Bu güne kadar toplumu bozan, ifsad eden programlar hakkında tam anlamıyla engelleme yapmayan devlet yetkililerine sesleniyoruz. Dindar nesil yetiştireçeğiz söylemleriyle bilinen devlet, bu tür programlara izin vermemeli, bilinmelidir ki bu günkü terörün, ahlaksızlığın, edepsizliğin, bozulmanın sebeblerinden bir tanesi de tv programlarıdır. 

Furkan Haber



0 Yorum

Yorum Yaz