Valiliğin Son Andaki İptal Kararı Katılımcıları Mağdur Etti

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı bayan kollarının 18 Mart Cumartesi günü Çanakkale şehitleri haftası münasebetiyle düzenleyeceği genç bayanlara yönelik söyleşi programları gerekli tüm izinler alınmış olmasına rağmen son anda iptal edildi.

Valiliğin Son Andaki İptal Kararı Katılımcıları Mağdur Etti
20 Mar 2017 11:04:22

Almanya ve Hollanda’nın yaptıklarını kabul etmeyip sert bir üslupla kınayanlar bugün kendilerine yapılanın aynısını Furkan Vakfı'nın düzenleyeceği İslami programları engelleyerek ve iptal ederek yapmaktadırlar. Furkan Vakfına yapılan bu engelleme yaklaşık 3 yıldır devam etmektedir.

Vakfın sosyal hesaplarından da yetkililer tarafından Ankara'da Çanakkale Şehitleri haftası münasebetiyle düzenleyeceği genç bayanlara yönelik söyleşi programları son anda valilik kararı ile iptal edildiği duyurulmuştu.

18 Mart Cumartesi günü Ankara'da gençlik programına katılmak üzere gelen halka, programın iptali ile ilgili düğün salonu önünde açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada programın iptali ile mağdur olan halk derneğe yönlendirildi. İptal edilen söyleşi programı düğün salonu yerine derneğin Ankara Sıhhıye'deki küçük salonunda gerçekleştirilmek zorunda kaldı. 



0 Yorum

Yorum Yaz