3 Ayrı İlde 3 Ayrı Program

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı Bugün 3 ayrı ilde 3 ayrı program gerçekleştirdi. "Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalıdır" sloganıyla hareket eden Furkan Hareketi İslam Medeniyetinin inşaası için faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

 3 Ayrı İlde 3 Ayrı Program
01 Oca 1970 02:00:00

ANKARA

Furkan Vakfı Ankara Bayan Kolları bugün Ankara'da Furkan Nesli yazarlarından Eğitimci-Yazar Rumeysa Sarısaçlı Hocahanım’ın konuşmacı olarak katıldığı “Allah Sevgisi” konulu bir konferans gerçekleştirdi. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda Halep için özel dua yapıldı.Şiir sinevizyon ve ezgilerin yer aldığı program halkın büyük ilgisi ile karşılandı.

ERZURUM

17 Aralık Cumartesi günü Erzurum'da gerçekleştirmeyi planladıkları programlarını olumsuz hava şartından dolayı erteleyen Furkan Vakfı Erzurum bayan kolları ise bugün mevlid kandili münasebetiyle bayanlara yönelik program gerçekleştirdi. Düzenledikleri yemek programına Alparslan Kuytul Hocaefendinin Eşi Semra Kuytul Hocahanım da konuk olarak katıldı. Programda dünyanın dört bir yanında zulüm gören ve özel olarak Suriye ve Halep’teki Müslümanlar adına Fetih suresi okunarak dua yapıldı. Ardından ilahi ekibi salavatlar eşliğinde seslendirdikleri ezgiler ile halka duygu dolu anlar yaşattı. Duygusal ve çoşkulu anların yaşandığı programda Semra Kuytul Hocahanım günün anlam ve önemine binaen konuşma yaptı. Program Erzurumlu bayanlar tarafından yoğun ilgi gördü..

İSTANBUL

Ayrıca Esma Ardıç Hocahanım İstanbul’da Genç Bayanlara Yönelik İstanbul Furkan Derneğinde “Ümmetin Kurtuluşunda Gençliğin Rolü” konulu program gerçekleştirdi. İstanbullu gençlerin yoğun katılım gösterdiği program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.Akabinde gençliğin halini anlatan sinevizyon gösterimi yer aldı. Ardından gençlere diriliş ruhu veren ezgi ve marşların seslendirildiği programda çoşkulu anlar yaşandı.



0 Yorum

Yorum Yaz