AKP Konya Belediyesi Tuttuğumuz Salonu İptal Etti

Kendilerine yaklaşık 3 yıldır spor salonları verilmeyen ve çeşitli yollarla engellenen Furkan Vakfı lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi Konya’da gerçekleştireceği konferansa yönelik yapılan engellemelerle ilgili dün akşam gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından “Nasılsa güç bizde diyorlar görecekler güçlünün Allah olduğunu! Bir gün bütün güçlerini kaybettiklerinde bir sabah rüzgârında savrulduklarında görecekler zulmetmek neymiş” diyerek konferans iptaline yönelik açıklamada bulundu.

AKP Konya Belediyesi Tuttuğumuz Salonu İptal Etti
19 Kas 2016 12:06:07

Allah’a Hesap Verecekler!

Konya Belediyesine aitmiş tuttuğumuz salon. AKP Konya Belediyesi müdahale ederek, tuttuğumuz yeri iptal ettiler. Allah’a hesap verecekler.

Bütün hayırlı işlere engel olanlar Kur’an’ın ifadesi ile menna’ olanlar, hayra engel olanlar elbette hesabını verecekler. Şimdi yer arıyoruz. Geçen sene yaptığımız düğün salonunu da tehdit ettiler. Düğün salonun sahibi korkusundan veremiyor. Bu korkutanları Allah bir gün öyle bir korkutacak ki korkutmak neymiş görecekler! Nasılsa güç bizde diyorlar görecekler güçlünün Allah olduğunu. Bir gün bütün güçlerini kaybettiklerinde bir sabah rüzgârında savrulduklarında görecekler zulmetmek neymiş görecekler.

Her Bir Konferans Bir Stres…

Salon bulmak afişleri yapıştırmak, afişleri asmak, belediyenin,emniyetin baskısı altında… Sabahlara kadar yapılan afişler öğlene doğru geri toplatılıyor. Bu mücadele üç yıldır böyle.

Bunu Yapanlar Allah’ı Unutmuşlar.

Düğün salonlarını bile tehdit ediyorlar. Düğün salonu sahibi de babamızın oğlu değil ufak bir tehdit gördü mü hemen vazgeçiyor. Derin güçler, karanlık adamlar biliyorlar düğün salonu sahipleri bizim için riski göze almazlar. Halı sahanın sahibi bizim için riski göze mi alacaklar? Belediye ile karşı karşıya mı gelecek? Bir tehdit savuralım bunların işlerini zorlaştıralım diyorlar. Hâlbuki zalimler ne kadar zulmederlerse kendi ömürlerini kısaltmaktadırlar. Zalimler bunu unutmasın.

Küfür devam etse de zulüm devam etmez!

Bir zalim ne kadar zulmederse ömrünü o kadar kısaltır.

Görecekler!



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Halktan biri isme gerek var mı 01 Oca 1970 02:00:00

    Ya arkadaş hani özgürlükler ülkesine ne oldu? Ben böyle bir baskı dönemi görmedim. Adam islami konferans yapıyor bu dikkate alınmıyor bazen hükümeti eleştirdi diye zulüm reva görülüyor. Bu ülkede particilik dinin önüne geçmiş ben bunu net bir şekilde söyleyebilirim.


Yorum Yaz