Alparslan Hoca'dan Yeni Akit'e Tepki: Akit TV Kumpasçı Yönleriyle Bilinir!

Alparslan Hoca, Yeni Akit’in ‘Boğaziçi’ olayları sonrası kendisi hakkında yaptığı; “Gençler ateist de olabilir, LGBT+ de…” çarpıtma haberlerine veryansın etti.

Alparslan Hoca'dan Yeni Akit'e Tepki: Akit TV Kumpasçı Yönleriyle Bilinir!
10 Şub 2021 12:45:00

Alparslan Hoca Yeni Akit 'e veryansın etti! 'Boğaziçi' olayları sonrası yaptığı açıklamasını çarpıtan Akit'e yönelik; "Bu kadar mı iğrençleşirler, ben sizin babanızı mı öldürdüm, bu ne düşmanlık?" diye konuştu. Furkan Tv’de katıldığı ‘Gündeme İslami Bakış’ adlı programda konuya açıklık getiren Alparslan Kuytul Hoca şu ifadeleri kullandı:

‘Bu kadar iğrenç misiniz?’

“Vallahi ne söyleyeceğimi bilemiyorum. İnsanlar bu kadar mı iğrençleşirler? İnsan utanır. Ben bir Müslümanım, ben bir hocayım, saçım sakalım bu davaya hizmet etme yolunda ağardı. İnsan, bir insana bu kadar yapar mı? Benim “Bir genç ateist olabilir, LGBTİ’ci olabilir, caizdir” manasında bir söz söylemem mümkün mü? Benim ne söylediğim meydandadır. O konuşmayı nasıl bu hale getirebildiniz? Bu kadar mı düşmansınız, bu nasıl bir nefret? Bu nasıl bir karakter, anlamak mümkün değil. Bunların bu yaptıklarını gören insanlar, artık İslam’dan nefret ediyor. Bana bunu yapanlar başkalarına daha neler yapıyorlardır. Bunların verdiği habere hiç güvenilmez.

Benim daha önceki açıklamamda söylemek istediğim;Boğaziçi eylemlerine solcular da katılmış, ateistler de katılmış, DHKP-C’liler, LGBT’ciler de katılmış olabilir. Onlar katılmışsa katılmış. Ortada bir eylem varsa, onu destekleyenler hangi görüşten olursa olsun, katılabilir.” Benim söylediğim buydu. Yoksa “Ateist olunabilir, LGBT’ci olunabilir, caiz görülebilir” tarzında bir şey söylemem mümkün müdür? Ateizmin küfür olduğunu, LGBT'nin haram olduğunu anlatmama bile gerek yok. Bu herkesin bildiği bir şey ve benim onlarla ilgili daha evvel verdiğim birçok cevaplar var. Bu durumu vicdanınız nasıl kabul ediyor?

Furkan Vakfı'ndan Yandaş ve Tetikçi Medyaya Kınama Furkan Vakfı'ndan Yandaş ve Tetikçi Medyaya Kınama

‘Ben Sizin Babanızı Mı Öldürdüm?’

Ben senin babanı mı öldürdüm ki sen bana bunu yapıyorsun? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben baban ile oturup çay içmiştim, babanın senin gibi olduğunu zannetmiyorum. Akit TVnin sahibi Mustafa Bey’le oturup çay içmiştik. Babası neden bu işe hiç müdahale etmiyor, bilmiyorum. Babasının orada sözü mü geçmiyor, bütün yetki oğluna mı geçmiş? O mu bunu yaptırıyor, yoksa orada birtakım güçlerle iş birliği halinde olan yayın yönetmenleri mi var, derin güçlerin emrinde olan bazı kimseler mi var?

Akit TV sanki birtakım güçlerin emrinde, bir yerlere hizmet ediyor gibi davranıyor. Hiç normal değil. Benim verdiğim cevabın üzerinden kaç gün geçti? 2-3 hafta geçti. Şimdi durduk yere benimle ilgili bu haber neden yapıldı, anlayamıyorum. Üzerinden bu kadar zaman geçmiş ve ben onların kastettiği gibi de söylemedim.

Ortada bir eylem varsa başka görüşten insanlar da katılabilir, onlar katıldı diye bu eylem murdar olmaz. “Şunlar da katıldı, o halde bu eylem gayrimeşru” denilemez. Benim söylediğim buydu. Başkalarına bakıyorum, konuşturmuyorlar; bazı şeyler yapıyorlar ama bana yaptıkları kadar yapmıyorlar.

‘Bu Kin, Bu Nefret Neden?

Ahmet Davutoğlu’na, Cihangir Bey’e de yaptılar, Melek Hanım’a da saygısızlık yaptılar. Ama bana yaptıkları kadar hiç kimseye yapmıyorlar. Ben düşünüyorum, bu kadar nefret Doğu Perinçek ekibinde var. Acaba orada idareci durumunda olan bazı kimseler onların emrinde mi? Bu kadar nefret ancak onlarda var. AKP’lilerde bu kadar nefret olduğunu sanmıyorum. Bu AKP ötesi, Perinçek ekibinin işine benziyor.

Ortada bir eylem var. Ben bu eylemle ilgili konuşuyorum. Orada konu ‘LGBT’ci olmak caiz mi, değil mi?’ değil. Konu: Ortada bir eylem var ve bu eyleme katılanlar var, hepsi bu. Kim katılmışsa katılmış. Bizim yaptığımız eylem meşru bir eylem ama birileri gelmiş katılmış olabilir, benim kastettiğim buydu.

“Olabilir” derken “Ateist olması caiz, olabilir, bir şey olmaz. LGBT’ci olması caiz, olabilir, bir şey olmaz” mı demek istedim ben? Yani o eyleme katılması olabilir, katılmış olabilir, o da gelmiş katılmış, isteyip katılmış olabilir. Bu, o eylemi murdar mı yapacak? Eylem meşruysa meşrudur, değilse değildir zaten. Benim kastettiğim buydu. Vallahi pes! Başka bir şey diyemiyorum.

‘Ben Mert Adamım, Keşke Düşmanlarım da Mert Olsaydı!’

Böyle düşmanlara çattığım için üzgünüm. Ben isterdim ki düşmanlarım da mert olsun. Ben mert adamım, keşke düşmanlarım da mert olsaydı. Mertlere rastlayamadık. Nasıl ki önce konuşmalarımı kırpıyorlardı. Yine aynı, onun benzeri bir şey, eski yönteme geri döndüler. Halbuki o yöntemin başarısız olduğunu gördüler. Bu konuşmaların aslını yayınladık, hepsi elimizde. Aslı yayınlanınca rezil olmuşlardı. Şimdiye kadar videolarımı kırpanlar, şimdi yine aynı yönteme başvurdular. Çok şükür, demek ki ellerinde bir şey yok. Bir şey bulamıyorlar herhalde ki bu iğrenç yöntemlere başvurmak zorunda kalıyorlar.

Ben Allah’a havale ediyorum. Biz Allah’ı sevelim, Allah da bizi sevsin. Allah bizim intikamımızı onlardan alır."



0 Yorum

Yorum Yaz