Alparslan Hoca’dan Ethem Sancak’ın Gerçek Yüzü!

Alparslan Hoca, AKP’nin Amerika desteğiyle iktidara geldiğini belirtmesi üzerine partiden ihracının talep edilmesinin ardından istifa edişini değerlendirdi. “Memleketi yediler, bitirdiler. Şimdi başkaları yaptı demek için ayrılıyorlar” diyen Alparslan Hoca, Sancak’ın gerçek yüzünü anlattı.

Alparslan Hoca’dan Ethem Sancak’ın Gerçek Yüzü!
10 Nis 2022 16:34:20

Furkan Hareketi Lideri Alparslan Kuytul Hoca, Ak Parti’de Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyeliği yapan Ethem Sancak’ın; “Biz Amerika’nın desteği ile iktidara geldik. Taç giyen baş akıllanır. ‘One minute’ olayında rest çektik. Batı’nın pranga sistemine kafa tutmaya başladık. Bunu devirebilmek için en son içimize sızdırdıkları FETÖ, 15 Temmuz darbesini yaptı. Biz milletimizin desteği ile bunları yendik.” Sözleri sebebiyle ihraç edilme talebinin ardından istifası değerlendirdi.

“Gemiyi yavaş yavaş terk ediyorlar” diyen Alparslan Hoca şu ifadeleri kaydetti:

‘Perinçek’in Talebesi Olduğunu Söyledi'

“Herkes Ethem Sancak’ı AKP’li olarak biliyordu ama Ethem Sancak tamamen Vatan Partisi’nin görüşlerini, kendisinin ilk siyaset hocasının Doğu Perinçek olduğunu söyledi. Demek ki Doğu Perinçek’in talebesi olduğunu kabul etti.

 Peki, o zaman neden AKP içerisinde yıllardır var oldu? Kendini AKP’li olarak gösterdi? Kalbini Allah bilir ama benim anlayabildiğim kadarıyla hükümete ortak olan her partinin birtakım zenginleri var. Bu zenginler hükümet içerisinde ihaleler alıyorlar. Partileri hükümetin içinde olduğu için onlar da birtakım ihaleler alabiliyorlar ve büyük paralar kazanıyorlar. Herhalde o partilere bu paranın birçoğunu aktarıyorlar ve o partilerin para kaynağı olarak görev yapıyorlar. AKP hükümeti içerisinde yer aldı ve çok büyük paralar kazandı. O büyük ihalelerin nasıl alındığını, o paraların ne kadar helal olup olmadığını hepiniz bilirsiniz.

 Demek ki her parti; devleti, milleti bu şekilde soymakta, soyabilmesi için de iş adamlarını ayarlamakta, onları hükümete yerleştirmekte, onlar eliyle partilerine büyük paralar kazandırmaktadırlar. Benim anladığım bu.  

‘Ethem Sancak Aslında AKP’li Değildir'

Ethem Sancak’ın baştan itibaren AKP’li olmadığı ortadadır. Neden AKP’li gibi kendini tanıtmıştır? Demek ki böyle bir görev verilmiş. Bugün neden böyle konuşuyor? Şimdiye kadar Perinçek’in fikirlerini bu kadar aleni bir şekilde dillendirmemişti. Geçenlerde Perinçek ailesinden biri ile birkaç kişi de Rusya’ya gittiler. O heyetin içerisinde Ethem Sancak da vardı.



0 Yorum

Yorum Yaz