• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Hoca’dan, Sedat Peker Açıklaması: “Derin devletin varlığı ve yaptıkları ispat edilmiş oldu!”

Alparslan Hoca’dan, Sedat Peker Açıklaması: “Derin devletin varlığı ve yaptıkları ispat edilmiş oldu!”

Alparslan Hoca, Sedat Peker’in yaptığı açıklamalarla ilgili kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı. Bu ülkedeki savcılar millet adına çalışıyorsa bu iddiaları soruşturmalı, diyen Alparslan Hoca; “Savcılar harekete geçsinler ve bunları ortaya çıkarsınlar. Büyük ihtimalle sessiz kalacaklar çünkü verilen isimler ağır toplar. Bunlar hakkında soruşturma açacak savcı acaba anasından doğdu mu? Ben merak ediyorum. Savcı Bey, beni ifadeye çağırmak tabi ki kolay, gücün yetiyorsa Mehmet Ağar’ı ifadeye çağır da görelim.” İfadelerini kullandı.

Alparslan Hoca’dan, Sedat Peker Açıklaması: “Derin devletin varlığı ve yaptıkları ispat edilmiş oldu!”
22 Mayıs 2021 17:50:31

Alparslan Hoca Sedat Peker hakkında ne dedi? Sedat Peker'in yaptığı açıklmaları değerlendiren Alparslan Hoca hangi ifadeleri kullandı?

Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul Hoca, ‘Suç örgütü lideri’ olarak aranan Sedat Peker’in, gündem olan videolarında; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun derin devletle bağlantılı işler yaptığı iddiaları üzerine değerlendirmede bulundu. “Bu ülkede her zaman derin devlet var. Bu ülkede her zaman siyasetçiler mafyalarla birlikte hareket ediyorlar. İçlerinden birçoğu bunu yapıyor. Mafyalar tarafından destekleniyorlar, seçilmeleri sağlanıyor” diyen Alparslan Hoca, şu ifadeleri kaydetti:

‘İddia Eden İspat Etmelidir’

“Sedat Peker’in anlattıkları doğru mu değil mi bilmiyorum. Peygamber Efendimiz Sallallahu Aleyhi ve Sellem “Delil getirmek iddia edene düşer” buyurmuştur. İddia eden delil getirir. İddia eden delil getiremezse “diğer taraf da yemin eder.” İnkâr eden, yani reddeden de yemin eder. Eğer iddia edenin delili yoksa o zaman bazı durumlarda diğer tarafa yemin ettirilir. Bu durumda da aynı hüküm geçerlidir. İddia eden delil getirecektir, getirmelidir. Bu da yurt dışında yaşayan bir insan için şu anda mümkün değil. Bu durumda devletin savcıları harekete geçmeli…

‘Savcılar Millet Adına Çalışıyorlarsa Bu İddiaları İncelemeleri Gerekir’

Savcı bizimle ilgili bol bol harekete geçiyor. Daha bugün eşimi emniyetten aramışlar, Süleyman Soylu ile ilgili yaptığım açıklamadan ötürü emniyete ifadeye çağırdılar. Güya savcının talimatı varmış. Savcının talimatı varsa evime yazı göndersin. Bir bakalım bu telefon gerçekten emniyetin telefonu mu bir yalancının telefonu mu? Ne bileyim? Evime kâğıt gelsin. Bu savcılar bizimle ilgili hemen harekete geçiyorlar. O konuşmamı izlemişsinizdir. O konuşmamda bir tane bile hakaret yok. Ne diye savcı beni ifadeye çağırıyor? Gözdağı için olduğu belli. Benim de bunlardan korkmadığım ortadayken hala bu yöntemi bırakmadılar. Sadece kendilerini düşürüyorlar.

Savcılar gerçekten milletin savcılarıysa, gerçekten millet adına orada görev yapıyorlarsa buyursunlar Sedat Peker’in açıklamaları ile ilgili kimler hakkında soruşturma açılması gerekiyorsa açsınlar. Olayı derinleştirsinler, derin devleti ortaya çıkarsınlar. Devlet içerisinde siyaset-mafya münasebetini ortaya çıkarsınlar. Bu ülkede her zaman derin devlet var. Bu ülkede her zaman siyasetçiler mafyalarla birlikte hareket ediyorlar. İçlerinden birçoğu bunu yapıyor. Mafyalar tarafından destekleniyorlar, seçilmeleri sağlanıyor. Birçok ihaleler mafyalar tarafından alınıyor. Birçok faili meçhuller bu şekilde gerçekleştiriliyor. Paralel devlet hep var, halen de var. Paralel devlet sadece falanlar filanlar değil; mafya da bir paralel devlettir, derin devlet de bir paralel devlettir, siyah gözlüklülerde bir paralel devlettir.

Savcılar harekete geçsinler ve bunları ortaya çıkarsınlar. Büyük ihtimalle sessiz kalacaklar çünkü verilen isimler ağır toplar. Bunlar hakkında soruşturma açacak savcı acaba anasından doğdu mu? Ben merak ediyorum. Savcı Bey, beni ifadeye çağırmak tabi ki kolay, gücün yetiyorsa Mehmet Ağar’ı ifadeye çağır da görelim.

‘Sedat Peker’in Açıklamalarının Üstü Kapatılırsa Halk İddiaların Hepsini Doğru Kabul Eder’

Sedat Peker’in açıklamaları çok ciddi açıklamalar, çok ciddi konulardan bahsediyor. Evet, konuşması garip, çok tekrarlı ama söylediklerinin içerisinde çok önemli noktalar var. Çok kızgın olduğu belli. Her şeyi ortaya dökmeyi kafaya koymuş, her şeyi de göze almış olduğu belli. Bu açıklamaları örtbas etmeye kalkarlarsa da bence halkın bunları olduğu gibi kabul etmesine sebep olur. Kesinlikle bu konu kapanmaz. Bu konuyu kapatmaya kalkarlarsa, savcılar isimleri geçen şahısları ifadeye çağırmaz, olayı derinleştirmezlerse kesinlikle halk bunların hepsinin doğru olduğu kanaatine sahip olacaktır. Çünkü bu gibi insanların bu gibi gizli bilgileri bildiğini hepimiz biliyoruz.

Bu gibi insanların bakanlarla iş tuttukları bilinen bir gerçektir. Ama orada söylenen her şey doğru mudur, değil midir onu ben bilemem. Ama genel itibarıyla bu gibi diyalogların olduğu siyaset-mafya ilişkisi bilinmektedir. Ve söylediği şeyler öyle kafadan atılacak şeylere de benzemiyor. Ama olayın başka yönü var mıdır yok mudur, söylediği her şey doğru mudur, abartı var mıdır, bazı şeyler tahmini midir onları bilemeyiz.  

Bence Türkiye bunları konuşmalı ve bunların üzerine gidilmelidir. Cumhurbaşkanı’nın bu konudaki görüşü henüz çok net değil. Mesela Soylu ile ilgili iddiaların yalan mı, gerçek dışı mı olduğunu, onun tertemiz bir insan olduğunu söylemedi. Herhalde onun da kafası karışık. Yakında birçok şey ortaya çıkacaktır.

Herhalde Sedat Peker, Süleyman Soylu’nun yaptığı açıklamalardan ötürü pazar günü açıklama yapacağını söylemiş. Zannedersem yapacağı açıklama rekor düzeyinde izlenecektir. Herhalde üç gün süre istemesi de delilleri hazırlayabilmek, videoları hazırlayabilmek için olsa gerek. Yoksa zaten her gün konuşuyordu, üç gün süre istemesine gerek yoktu. Herhalde hazırlık yapacak. Millet dizi film gibi bekliyor.

'İnsanlar Sevdiği Partinin Yanlışını Görmek İstemiyor'

İnsanlar gerçekten de sevdikleri partinin ayıplarını görmek istiyorlar mı, o tartışılır. Sevdikleri partiden birinin ayıbını gerçekten görmek isteyecekler mi? Bugüne kadar birçok yanlışlar ortaya çıktı. AKP’nin Irak politikasının tamamen yanlış, haram, günah, fiyasko olduğu ortaya çıktı, millet onu görmek istemedi. Suriye politikasının yanlışlığı açıkça ortada, görmek istemeyen görmüyor. Rus uçağının düşürülmesinin yanlışlığı açıkça ortada, görmek istemeyen görmüyor. Şimdi Peker’in açıklamalarını görecekler mi bakacağız.  

Derin Devlet’in Varlığı ve Yaptıkları İspat Edilmiş Oldu

Sedat Peker’in yaptığı açıklamalarda aslında derin bir devletin olduğu bir kez daha ispat edilmiş oldu. Derin devletin yanlış işler yaptığı, vatan millet için yapmadığı, kendi saltanatı için yaptığı ortaya çıkmış oluyor. Bu durumda derin devleti savunan Cübbeli gibiler acaba ne yapacaklar? Derin devletin adam öldürdüğünden bahsediyor, derin devletin ihaleleri aldığından bahsediyor, derin devletin insanlara ‘Fetö’ diyerek mallarına çöktüğünden bahsediyor, büyük zenginlerin bu şekilde mallarına çöktüklerini anlatıyor. Herkese bir soruşturma. ‘Seni Fetö’cü yaparız, malına kayyum atar bütün malına da çökeriz. Bunu istemiyorsan malının yarısını kendi elinle ver, malına el koymayalım, ‘Fetö’ demeyelim.’

Bu şekilde nicelerinin malına el konulduğu, bu dönemde derin devletin büyük bir mala sahip olduğunu, çok büyük paraya sahip olduğunu anlıyoruz. Ben zaten bunu daha evvelden söylemiştim hatırlıyorsanız. İnsanların malına el koyuyorlar. Kimi emekli, kimi görevde olan bu siyah gözlüklüler çeteleşmişler ve istediklerine bu şekilde çöküyorlar. ‘Sana Fetö deriz, sana PKK deriz, sana şunu deriz’. Adam onlardan kurtulabilmek için onların dediklerini yapmak zorunda kalıyor. Dediklerini yapmazsa, şu kadar milyon vermezse bütün malına el koyacaklar, kayyum atayacaklar ve malını bitirecekler. ‘Lanet olsun!’ diyor, onların dediklerini yapıyor. Şimdi bunlar hep ortaya çıkıyor.

Sedat Peker’in açıklamalarından derin devletin varlığı ve yanlış işler yaptığı, milleti sömürdüğü, cinayetler işlediği ortaya çıkıyor. Aslında bizimle uğraşanların da yine benzeri güçler olduğu da anlaşılmış oluyor. Bir yerden talimat veriliyor, devletin kurumları harekete geçmek zorunda kalıyor ve o zulme ortak oluyorlar."

Alparslan Hoca'nın gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersi sonrası kendisine yöneltilen soruların tamamını izlemek için tıklayınız;



0 Yorum

Yorum Yaz