Alparslan Kuytul Hocaefendi Kayseri ve Niğde’de!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın İslami davet ve etkinlik içerikli konferansları iki ilde (Kayseri ve Niğde) Valilik tarafından iptal edildi. Bunun üzerine Alparslan Kuytul Hocaefendi dün (02.12.2016) gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersinin ardından kendisine yöneltilen “Bursa ve İstanbul konferanslarınızın ardından Kayseri ve Niğde konferanslarınızın da iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? “ sorusuna cevap verdi.

Alparslan Kuytul Hocaefendi Kayseri ve Niğde’de!
03 Ara 2016 20:11:47

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın  İslami davet ve etkinlik içerikli konferansları iki ilde (Kayseri ve Niğde) Valilik tarafından iptal edildi.

Bunun üzerine Alparslan Kuytul Hocaefendi dün (02.12.2016) gerçekleştirmiş olduğu tefsir dersinin ardından gerçekleştirmeyi kendisine yöneltilen “Bursa ve İstanbul konferanslarınızın ardından Kayseri ve Niğde konferanslarınızın da iptal edilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? “ sorusuna cevap verdi.

Konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Hocaefendi “Ben yarın gideceğim Niğde’ye de Kayseri’ye de ” dedi.

"Vakıfta kadınlara ve erkeklere ayrı ayrı ders yapacağım. Vaktim oldukça buna devam edeceğim. Daha evvelde bu olaylar ilk başladığı zaman da söyledim. Spor salonlarını vermediklerinde düğün salonlarında yapacağız. Onu da vermezlerse vakıflar da yapacağız. Onu da vermezlerse vakıflara da engel olurlarsa evlerimizde yapacağız demiştim. İşte o günlere geldik.

 Camiler bizimdir, evler bizimdir, “ferman padişahımınsa evler bizimdir camiler bizimidir”, insanlar bizim insanımızdır.

Hakikat bizdedir, hakikatin gücü devletin gücünden daha büyüktür.

Hakikatin gücü çok imparatorlukları devirmiştir.

Hakikat eninde sonunda bütün engelleri aşar deler geçer insanlara ulaşır." dedi

Ayrıca Furkan Vakfı yetkilileri resmi internet sitelerinden Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin bu hafta sonu Niğde ve Kayseri’de olacağını duyurdu.

Alparslan Kuytul Hoceefendi bugün öğlen Kayseri'de saat 13:30'da bayanlara yönelik programlarını gerçekleştirdi. Bu akşam ise 19:30'da başlatılan program vakıf binasinda erkeklere yönelik olarak gerçekleştiriyor.

Yarın Niğde'de vakıf binasında öğlen 13:30'da bayanlara yönelik, akşam ise 18:30'da erkeklere yönelik programları olacaktır.



0 Yorum

Yorum Yaz