DEAŞ'in Tehditlerine Karşı Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye Halktan Büyük Destek!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yetkilileri resmi twitter hesaplarından bir akşamda 3 farklı etiket açarak Türkiye gündemine oturdular.

DEAŞ'in Tehditlerine Karşı Alparslan Kuytul Hocaefendi'ye Halktan Büyük Destek!
06 Şub 2017 23:10:13

DEAŞ’ın yayınladığı dergide ‘küfrün önderlerini öldürün’ başlıklı yazıda Türkiye’de bazı hocalara İslam Devleti’ne dil uzattığı, mücahitleri kötülediği için suikast yapılması gerektiği yer alan dergide Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ismide yayınladı.

Ayrıca DEAŞ’ın yayınladığı listeyi haber yaparak gündeme getiren ve adeta bunu fırsat bilir gibi bazı art niyetli medya kuruluşlarının da eski çarpıtılmış videoları öne sürerek yeni bir yıldırma kampanyası başlatmaları üzerine Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı resmi twitter hesabından Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek verdiklerini ifade etmek için “AlparslanHocam Yanındayız” etiketi açıldı. Halk tarafında yoğun ilgi gören etiket Türkiye gündeminde 1. Sıraya ulaştı.

Akabinde etiketin hemen düşmesi üzerine yetkililer tarafından etiket değiştirilerek “AlparslanKuytul Seninleyiz” etiketi başlatıldı. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin sevenleri tarafında bu etiket de Türkiye gündeminde 1. Sırada yer aldı. Başlattıkları iki etiketinde yoğun katılıma rağmen birden bire gündemden düşmesinden şüphe duyan yetkililer 3. Olarak “Kıymetli Kardeşlerimiz Gündeme Çıkan Etiketlerimiz Düşürülüyor O Yüzden Tekrardan Etiketimizi Değiştiriyoruz; ÖncüNesil HocasınınYanında diyerek yeni bir etiket başlattılar. Açtıkları 3. Etikette Türkiye gündeminde 1. Sırada yerini aldı. Daha sonra düşürülen etiketlerde tekrardan gündeme çıkarak aynı anda uzun saatler Türkiye gündeminde yer aldı.

Son olarak Alparslan Kuytul Hocaefendi, canlı yayında DAES'in tehditleri hakkında çıkan haberler ile ilgili Özel bir açıklama yaptı. Açılan etiketler ile halk tehdit ve iftiralara maruz kalan Alparalan Kuytul Hocaefendiye büyük destek verdi.O tweetlrden bazıları;



0 Yorum

Yorum Yaz