Erdoğan:”Legal Görünümlü İllegal Örgütlerle Mücadeleyi Sonuna Kadar Sürdüreceğiz”

Furkan Nesli Dergisinin Haziran 2016 sayısının Haber-Yorum Türkiye sayfasında yer alan haberin başlığı şöyle: Erdoğan :”Legal Görünümlü İllegal Örgütlerle Mücadeleyi Sonuna Kadar Sürdüreceğiz”

Erdoğan:”Legal Görünümlü İllegal Örgütlerle Mücadeleyi Sonuna Kadar Sürdüreceğiz”
21 Haz 2016 12:25:14

İzmir de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şunlara değindi: “ MGK olarak kararımızı verdik, legal görünüm altındaki illegal örgütlerin adı “FETÖ” olarak kayda girdi.  Ve Bakanlar Kurulumuz da kararını verdi ve onay için bize geldi. Bizde onayladık. Bu milleti parçaladılar, bu milleti parçalayanlara fırsat vermeyeceğiz. Hep birlikte Türkiye olacağız.”

Hükümet kendilerinde olmayanlara “FETÖ” diyerek baskı uygulama dönemine mi girdi?

Öyle değilse adı geçen cemaatle hiçbir alakası olmayana cemaatler neden engelleniyor ve haksızlıklar yapılıyor? Görünen o ki Türkiye, baskıların uygulandığı bir ülke olma yolunda ilerliyor.

Bülent Arınç’ta Engellendi!

 Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınc’ın Turgut Özal Üniversitesinde vereceği konferans güvenlik nedeni ile engellendi.

Turgut Özal Üniversitesi’nde katılacağı Anayasa Çalıştayı ”provokatif olaylar çıkabileceği” gerekçesiyle iptal edilen eski Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Twitter’dan yaptığı açıklamada “ Hoşa gitmeyen gerçekleri duymama ve duyurmama adına izlenen bu anti-demokratik  yol baskı rejimlerinin yoludur ve tarih kitapları bu yolun yolcularının hazin sonları ile doludur” dedi. Bülent Arınç konuşmasının devamında hükümeti kastederek “ Siyasi veya idari makamlardan gelen ya da gelebilecek olan bu tür susturma çabaları “ Gerçekleri duymayı istememek ve duyulmasını engellemek” kaygısıyla açıklanabilir “dedi. “AK PARTİ DÖNEMİNDE BİR UTANÇ VESİLESİ” açıklamasında hükümete göndermelere devam eden Bülent Arınç, 14 yılda 90 üniversite açmakla gururlanan Ak Parti’nin bulunduğu bir dönemde bu tarz uygulamaların utanç vesilesi olduğunu ve milli iradeye saygısızlık yapıldığını anlattı.

Nurettin Yıldız Hocaya Engellemeler

12 Mayıs Perşembe günü Sinop Ayancık’ta düzenlenecek olan Nurettin Yıldız’ın konferansının vatandaşların tepkisi üzerine iptal edildiği iddia edildi. Benzer etkinlikler Edirne’de, Muğla’da, Antalya’da yine kamuoyu tepkisi denilerek iptal edilmişti. Nurettin Yıldız’ın Edirne’ de vereceği konferans için şehirde birçok yere afişler asılırken aralarında kadın derneklerinin de bulunduğu STK’ların (!) tepkisini çektiği ileri sürüldü. Kente gelmemesi için imza kampanyası (!) başlatılırken, Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası konferans için daha önce tahsis ettiği salonu gelen tepkiler üzerine iptal ettiğini duyurdu. Gaziantep Üniversitesi’nde “Adam genç” ve Şehitkâmil Kongre Merkezi’nde “İnsanlık Zamanı” programlarına katılmak için Antep’e gelecek olan Yıldız’ın etkinlikleri yine aynı tepkiler sebep gösterilerek iptal edildi. 

Furkan Nesli Dergisinden Alıntıdır.



3 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Efe Anadolu 01 Oca 1970 02:00:00

    "Adı geçen cemaatle hiçbir alakası olmayan cemaatler niçin engelleniyor" cümlesinden anlaşılan, Gülen cemaatine yapılanlara bir diyeceğiniz yok da itirazınız daha çok artık Gülen cemaatine yapılanların binde biri kendinize ve diğer cemaatlere de yapılmaya başlamasına...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Halil 01 Oca 1970 02:00:00

    Bilmez

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    HALİL BİLMEZ 01 Oca 1970 02:00:00

    Az bile yapıyorlar, aslında çok üzülüyorum. Olay bütün cemaatleri kapsıyor. Sıra hepsine gelecek. Ama "Sarı Öküz" ü verdiniz bir kere artık kurtuluş yok. Göreceksiniz bütün cemaatlere operasyon yapacaklar. Menzilciler! Sizi bütün zulümlere karşı suspus oldunuz. Sıra size geldiğinde biz susmayacağız. Yanınızda olacağız. Ama siz devlette üç beş kadro ve menfaat için dut yemiş bülbüle döndünüz. Hakkınızda hakkımızda hayırlısı... Vesselam.


Yorum Yaz