Fetih Konferansı Türkiye Gündemine Taşındı

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın 30 Aralık 2016 Adana Emira Balo Salonunda gerçekleştirdiği "Mekke'nin Fethi Ve Mesajı" konulu konferans programı halkın yoğun katılımı ve büyük ilgisi ile gerçekleştirildi.

Fetih Konferansı Türkiye Gündemine Taşındı
30 Ara 2016 22:31:14

Furkan Vakfı'nın 'Mekke'nin Fethi ve Mesajı' konulu konferansa gelen halk salona sığmayınca programı salonun dışında takip etmek zorunda kalı. Salon dışarısında soğuk ve yağmur olmasına rağmen program büyük ilgiyle takip edildi.

Vakıf yetkilileri tarafından program esnasında "AdanaKonferansı CanlıYayın" isimli bir tag açıldı. Binlerce kişinin katıldığı twitter gündem çalışması ile programdan görüntüler paylaşılarak program Türkiye gündemine taşındı.

Ayrıca düğün salonuna sığmayan halk yaptıkları paylaşımlar ile mağduriyetlerini de dile getirdiler.

İki yılı aşkındır kapalı spor salonlarının verilmemesi ile gündeme gelen Furkan Vakfı konferanslarını düğün salonunda gerçekleştirmek zorunda kaldı. Salonu tıklım tıklım dolduran halk kapıda izdihama sebeb oldu. Soğuğa ve yağmura rağmen programı takip eden halk yetkililere tepki göstererek "Hakkımızı helal etmiyoruz" dediler. Konser vs. gibi gayri İslami programlara izin verildiğini de hatırlatarak yapılan bu çifte standardı kınadılar.

Türkiye gündeminde yer alan tweet çalışmasından bazı twetler ;

 



0 Yorum

Yorum Yaz