Furkan Vakfı Bayan Kollarından Hafta Sonu(18 Mart) Etkinlikleri

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı Bayan Kolları bu hafta sonu(18 Mart) dört ayrı şehirde dört ayrı program gerçekleştirdi.

Furkan Vakfı Bayan Kollarından Hafta Sonu(18 Mart) Etkinlikleri
18 Mar 2017 16:09:26

Adana’da Rumeysa Sarısaçlı Hocahanımın katılımıyla “İMANIN ZAFERİ ÇANAKKALE” konulu program, Ankara’da Semra Kuytul Hocahanımın katılımıyla İMANIN ZAFERİ 'ÇANAKKALE' konulu gençlere yönelik söyleşi programı, Kahramanmaraş'ta Zeynep Akgün Hocahanımın katılımıyla "Kur'an'daki Genç" konulu gençlere özel program, Elazığ'da Esma Ardıç Hocahanımın katılımıyla "Gençlik ve Mücadele" konulu konferans gerçekleştirildi. 

Adana’da Furkan Vakfı Merkez Binası’nda bayan kolları tarafından gerçekleştirilen "Çanakkale Özel Programı" Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Çanakkale şehitleri içerikli sinevizyon gösterimi ve şiir dinletisi ile devam eden programda duygulu anlar yaşandı. Çanakkale şehitlerine binaen söylenen ezgi ve ilahilerin ardından Rumeysa Sarısaçlı Hocahanımın “İMANIN ZAFERİ ÇANAKKALE” konulu konuşması ile son buldu. Halkın yoğum katılım gösterdiği programda Çanakkale şehitlerimizi konu alan resim sergisi açıldı.

Gerçekleştirilen Programlardan Kareler;

 

ADANA

 

ANKARA

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın Ankara'da genç bayanlara yönelik gerçekleştirmeyi planladıkları söyleşi programı iptal edildi. Son anda verilen iptal kararı sebebi ile programa katılmak isteyen halk mağdur edildi.Ankara Furkan Derneği Yetkilileri iptal edilen programa katılmak üzere gelen halkı derneğe yönlendirdiler.Program düğün salonu yerine derneğin küçük salonunda gerçekleştirilmek zorunda kalındı.

 

ELAZIĞ

KAHRAMANMARAŞ



0 Yorum

Yorum Yaz