Furkan Vakfı Öncülüğünde Bin Koli Yardım Dağıtıldı

Furkan Hareketi Gönüllüleri 3 yıl önce başlattıkları Suriyeli ailelerle kardeş aile olma projesini yineledi ve yardıma muhtaç Suriyeli ailelere bin koli yardımda bulundu.

Furkan Vakfı Öncülüğünde Bin Koli Yardım Dağıtıldı
04 Mar 2017 17:32:41

 

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yaklaşık 3 yıl önce Suriyeli ailelerle kardeş aile projesini gerçekleştirerek,  yaklaşık bin ailenin ihtiyaçlarını karşılamışlardı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi 13.02.2017 tarihinde yaptığı tefsir dersi sonrası bu projeyi tekrardan gündeme getirip "Herkes kendi mahallesinde bulunan gerçekten ihtiyaç sahibi Suriyeli aileleri sevindirmek için iki kişi birer koli hazırlasın" diyerek tüm kardeşlerine yardım çağrısında bulunmuştu.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'den Suriyeli ailelere yardım çağrısı

 

Bunun üzerine Furkan Hareketi Gönüllüleri gerçekten mağdur ve yardıma muhtaç Suriyeli aileleri tespit etti. Yaklaşık 1000 koli yardım dağıtan Furkan Hareketi Gönüllüleri ümmet bilincine çağrıda bulundu. 

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 09 Mar 2017 00:42:00

    Allahu Teala razı olsun tevhid ehli, muvahhid ve mücahit kardeşler !..Maşallahu la havle vela guvvete illa billah !...Mübarek Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlar ; Cenab-ı Hak'tan tüm Ümmet-i Muhammede iyiliklere, güzelliklere, barışa ve kardeşliğe vesile olmasını niyaz ederim. Esselamu Aleyküm verahmetullahi veberekatüh !..SELAM VE DUA İLE ...


Yorum Yaz