Furkan Vakfı Yetkililerinden Kahramanmaraş’ta Basın Açıklaması

Furkan Vakfı Bayan Kolları’nın Kahramanmaraş’ta yapacağı bayanlara yönelik konferans 2 gün kala valilik tarafından haksız bir şekilde iptal edildi. Bu haksız iptal üzerine, yüzlerce insanın salon önünde toplanması ile Vakıf yetkilileri tarafından bugün saat 13.30’da Safroon Hotel’in önünde basın açıklaması yapıldı.

Furkan Vakfı Yetkililerinden Kahramanmaraş’ta Basın Açıklaması
03 Ara 2016 21:03:39

Furkan Vakfı Bayan Kolları’nın Kahramanmaraş’ta yapacağı bayanlara yönelik konferans 2 gün kala valilik tarafından haksız bir şekilde iptal edildi.  Bu haksız iptal üzerine, yüzlerce insanın salon önünde toplanması ile Vakıf yetkilileri tarafından bugün saat 13.30’da Safroon Hotel’in önünde basın açıklaması yapıldı.  

Hiçbir engellemeye boyun eğmeyeceklerini belirten vakıf yetkilileri programı iptal etmediklerini, programı Kahramanmaraş Furkan Derneği binasında gerçekleştireceklerini açıkladılar.

Basın açıklamasının ardından kalabalık sessizce dağıldı. Yapılan basın açıklaması tvfurkan.com adresinden canlı olarak yayınlandı.

Konferanslarının haksız bir şekilde iptal edilmesi üzerine konferanslarını Kahramanmaraş Furkan Derneği binasında halkın yoğun katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirildi.

Basın Açıklaması:



0 Yorum

Yorum Yaz