Furkan Vakfı Yüreğir Bayan Konferansı

Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde yıl boyunca aralıksız konferanslar yapan ve "Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olmalıdır" sloganıyla hareket eden Furkan Vakfı konferanslar zincirine bir yenisini daha ekleyerek Adana Yüreğir’de mevlit kandili münasebeti ile bayanlara yönelik konferans düzenlediler.

Furkan Vakfı Yüreğir Bayan Konferansı
16 Ara 2016 09:26:45

Eğitimci Yazar Rumeysa SARISAÇLI Hocahanım'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa Yüreğir'li halkın ilgisi ile yoğun bir katılım oldu.

Ön program öncellikle Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başladı. Ve daha sonra peygamber efendimiz (s.a.v) veda hutbesi seslendirildi. Ardindan sinevizyon gösterimi , şiir dinletisi ve Furkan Vakfı bayan İlahi-Ezgi grubu ilahi ve marşları yer aldı. Koro ekibi seslendirdikleri ezgiler ile coşkulu anlar yaşattı.Ayrıca ön program esnasında Halep'ten görüntüler eşliğinde Halep'teki ve tüm dünyada zulüm gören müslümanlara dua edildi. Dua esnasında yüzlerce kişi göz yaşlarını tutamadı, salonda duygulu anlar yaşandı.

Ön programın ardından Rumeysa SARISAÇLI Hocahanım RASULULLAH'I SEVMEK konulu konferanslarını gerçekleştirdi. Hocahanım konferanslarının ardından halktan gelen sorulara da cevap verdi.



0 Yorum

Yorum Yaz