Furkan Vakfı’ndan Gençlere Yönelik Muhteşem Program

Öncü bir neslin hazırlanması amacı ile yola çıkan Furkan Vakfı, Allah'a yaklaşacak, marifetullaha ve muhabetullaha ulaşacak, Allah'ın dünyasında Allah'ın dediği olur söylemiyle yürüyecek bir nesil için faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Furkan Vakfı’ndan Gençlere Yönelik Muhteşem Program
28 Oca 2017 16:10:55

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı genel merkez binasında gençlerin İslami uyanışına yönelik düzenlenen "Tevhid Davasına Adanmış Gençlik" konulu program, gençlerin yoğun katılım ve ilgisiyle karşılandı. Salona sığmayan gençler programı ayakta takip etti ve girişlerde izdiham yaşandı.

Gençlere duygulu ve  coşkulu anlar yaşatan program Kur'an-ı Kerim Tilavetiyle başlandı. "Zulüm Coğrafyaları" konulu sinevizyon gösteriminin yer aldığı program "Uyanma Vakti" adlı şiir dinletisi ile devam etti.

Ayrıca programda, Öncü Neslin en genç kadrosundan oluşan çocuk koro ekibi ve Furkan Bayan koro grubunun, gençliğin uyanışı ve dirilişi için seslendirdikleri ilahi ve marşları yer aldı.

Coşkulu anların yaşandığı programda, salon gençlerin attığı slogan ve tekbir sesler ile inledi.

Ön programın ardından Rümeysa Sarısaçlı Hocahanım'ın "Tevhid Davasına Adanmış Gençlik" konulu konuşmasını gerçekleştirdi.

Ayrıca Program ekibinde, teknik ekipte ve tanıtım çalışmasında aktif görev alan tüm bayanlardan ve yoğun programlarına rağmen programa konuşmacı olarak katılan Rümeysa Sarısaçlı Hocahanım'dan ve yoğun katılım gösteren genç katılımcılara teşekkür edildi.

 



0 Yorum

Yorum Yaz