Furkan Vakfı'nın “İmanın Zaferi Çanakkale” Konulu Söyleşi Programı İptal Edildi!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı bayan kollarının Çanakkale şehitleri haftası münasebetiyle düzenleyeceği genç bayanlara yönelik söyleşi programları gerekli tüm izinler alınmış olmasına rağmen son anda iptal edildi.

Furkan Vakfı'nın “İmanın Zaferi Çanakkale” Konulu Söyleşi Programı İptal Edildi!
17 Mar 2017 16:49:54

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı bayan kollarının Çanakkale Şehitleri haftası münasebetiyle düzenleyeceği genç bayanlara yönelik söyleşi programları gerekli tüm izinler alınmış olmasına rağmen son anda iptal edildi.

Almanya ve Hollanda’nın yaptıklarını kabul etmeyip sert bir üslupla kınayanlar bugün kendilerine yapılanın aynısını Furkan Vakfı'nın düzenleyeceği İslami programları engelleyerek ve iptal ederek yapmaktadırlar. Furkan Vakfına yapılan bu engelleme yaklaşık 3 yıldır devam etmektedir.

Vakfın sosyal hesaplarından da yetkililer tarafından Ankara'da Çanakkale Şehitleri haftası münasebetiyle düzenleyeceği genç bayanlara yönelik söyleşi programları son anda valilik kararı ile iptal edildiği duyuruldu.

İşte o duyuru;

“İmanın Zaferi Çanakkale” Konulu Söyleşi Programımız İptal Edildi

 

Ankara’da genç bayanlara yönelik gerçekleştirmeyi planladığımız söyleşi programımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin son anda iptal edildi!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz. Yaklaşık 3 yıldır çeşitli yollarla engellenen ve iptal edilen konferanslarımıza bir yenisi daha eklendi. Ankara’da gerekli tüm izinler alınarak 18 Mart 2017 Cumartesi günü Çanakkale Şehitleri Haftası münasebetiyle “İmanın Zaferi Çanakkale” konulu gerçekleştirmeyi planladığımız genç bayanlara yönelik söyleşi programımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin Valilik kararı ile son anda iptal edildi.

Almanya ve Hollanda’nın yaptıklarını kabul etmeyip sert bir üslupla kınayanlar bugün kendilerine yapılanın aynısını bize yaparak programımızı son anda iptal ettiler. Türkiye’de yaşanan bu engellemeler, yetkililerin açıklamaları ile yaşananların tezatlığını ortaya koymaktadır.

Günlerdir yapılan hazırlıklar emekler ve masraflar hiçe sayılarak programımızın bu şekilde iptal edilmesini şiddetle kınıyoruz. Bu durumun kamuoyunca bilinmesini istiyor ve hiçbir engellemenin Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…



0 Yorum

Yorum Yaz