#FurkanıKimEngelliyor

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı resmi twitter hesabından başlatılan gündem çalışmaları sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor.

#FurkanıKimEngelliyor
03 Ara 2016 14:22:29

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın  İslami davet ve etkinlik içerikli konferansları iki ilde (Kayseri ve Niğde) Valilik tarafından iptal edildi. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı konferansa izin vermeyen KONYA Valiliğinin yani sıra,
10 Aralık’ta genç bayanlara yönelik düzenlemeyi planladıkları “Adıyaman Bayan Gençlik Konferansı” için yapılan başvuru neticesinde ADIYAMAN Valiliğinden de izin çıkmadı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam yapmış olduğu tefsir dersi sonrasında konferansların  haklı bir gerekçe gösterilmeden iptal edilmesi ile ilgili dün akşam önemli açıklamalarda bulundu.

İlgili haber:

Kendini Hükümetin Üstünde Gören Bir Güç Var Türkiye’de!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı resmi twitter hesabından başlatılan gündem çalışmaları sosyal medyada yankı bulmaya devam ediyor.

 Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tefsir dersi esnasında Vakfın resmi twitter hesabından   “AlparslanHocam CanlıYayında” etiketi ile başlattıkları gündem çalışmasına yoğun katılım gösteren halk aynı zaman da Hocaefendi’nin soru cevap bölümünde konferanslarının iptalleri üzerine yaptığı açıklamaya geçmesiyle ‘ #FurkanıKimEngelliyor’ isimli 2. bir etiket daha açılarak yapılan bu zulmü Türkiye gündemine taşıdılar. 2 etiket de aynı anda uzun saatler üst sıralarda yer aldı.

 

Etikete destek verenlerin attığı bazı tweetler;



0 Yorum

Yorum Yaz