Gececi Kampüs'te Büyük Rezalet

Devletin üniversitesinde "İnek Bayramı" adı altında yapılan kutlamada sınırsız alkol tüketildi, kutlama sabahı kampüs içki şişesi ve alkol poşetinden geçilmiyordu. İşte o kahreden görüntüler:

Gececi Kampüs'te Büyük Rezalet
09 Mayıs 2015 11:11:03

Başkent'in göbeğinde devletin üniversitesinde, öyle bir rezalet yaşandı ki, ne yetkililer, ne de sözde önde gelenler buna tepki gösterdi!

Öyle bir rezalet ki, denilecek söz bulunamıyor.

Öğrencilerin o halini mi eleştirelim, yoksa o kamu kurumunun başındaki yetkililerin göz yumması ve sorumsuzluğunu mu?

İşte o skandal olay:

Ankara Üniversitesi'nde "İnek Bayramı" adı altında yapılan kutlamada sınırsız alkol tüketildi, kutlama sabahı kampüs içki şişesi ve alkol poşetinden geçilmiyordu.

Önce, sarık ve cübbe giydirilen temsili imamla beraber "inek duası" edildi.  Ardından şenlik başladı! Okul çevresindeki tekel bayileri önünde uzun kuyruklar oluşurken, öğrenciler poşetlerle kampüse alkol taşıdı. 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde “İnek Bayramı” kutlamasına alkol rezaleti damgasını vurdu. Sınırsız içki tüketilen kutlama sabahı kampüs alkol şişeleri ve alkol poşetlerinden geçilmez bir haldeydi. 

“İNEK DUASI” İLE BAŞLADI

Medyanın “Mülkiyeliler İnek Bayramı’nı Kutladı” başlıkları altında güzel bir etkinlikmiş gibi sunduğu kutlamalar çerçevesinde önce, sarık ve cübbe giydirilen temsili imamla beraber "inek duası" edildi.

Öğrenciler, daha sonra Ziraat Fakültesi’nden getirdikleri inekle beraber Kurtuluş Metrosu’na kadar yürüdü. Ardından Siyasal kampüsüne geçildi. Burada konser vardı..

GECE BOYU ALKOL

Siyasal kampüsü içindeki sözde şenlikte gece boyunca alkol tüketildi. Okul çevresindeki tekel bayileri önünde uzun kuyruklar oluşurken, öğrenciler poşetlerle kampüse alkol taşıdı. Gece boyunca kampüste içip içip kendilerinden geçen öğrenciler, etrafı da kirletti.

SABAH Kİ MANZARA KORKUNÇ

Sözde “kutlama” sabahı kampüs alkol şişeleri ve alkol poşetlerinden geçilmiyordu.

İçip içip kendilerinden geçen öğrenciler alkol şişelerini, alkol poşetlerini etrafa saçmışlardı.

Kampüs içinde oluşan görüntü kahretti, öfkelendirdi.

Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere, her taraf alkol şişesi ve alkol taşınan poşetlerle doluydu...

DEKAN’IN HİSSİYATI MERAK EDİLİYOR 

Öğrenci ailelerini bir hayli kaygılandıracak bu görüntüler karşısında Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Sancar’ın neler hissettiği ise merak ediliyor. 



0 Yorum

Yorum Yaz