Görünen Köy Kılavuz İstemez!Ben Kaç Defa Söyledim Memleket Kötüye Gidiyor Diye

Alparslan Kuytul Hocaefendi dün akşam (22.07.2016) gerçekleştirdiği tefsir dersinin ardından sosyal medya da kendisi ile ilgili çıkan haber ve paylaşımlar ile ilgili “Darbe girişiminden önce yaptığınız bir açıklamanın sosyal medyada darbeden bir gün önce yapılmış gibi yayılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Ve “Cumhurbaşkanı’nın kalemi kırılmıştır sözünün darbeye yorumlanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki soruya verdiği cevapta önemli açıklamalarda bulundu.

Görünen Köy Kılavuz İstemez!Ben Kaç Defa Söyledim Memleket Kötüye Gidiyor Diye
23 Tem 2016 16:53:35

Bu Kaleminin Kırılmasını Ben Üç Ay Önce Söylemiştim.

Joe Biden Türkiye’ye gelip hükümetle görüşmeyip muhalefet ile görüştüğü zaman demiştim kalemi kırılmış benim kast ettiğim bu büyük bir şey Amerika başta olmak üzere gerek Biden’ in burada görüşmemesi gerekse Obama’nın cumhurbaşkanı ile görüşmemesi, gerekse Muhammed Ali’nin cenazesinde ona tabuta destek vermesine bile müsaade etmemeleri, Diyanet İşleri başkanı bir Kur’an okuyayım demesi ve müsaade etmemeleri bu tavırlar bir mesaj. O zamanda devlet başkanı yüksekte oturuyor Cumhurbaşkanı alçakta oturuyor bunların hepsi senin kalemin kırıldı demek. Bunu görebilen herkes gördü. Görmek suç mu?  Yerine göre görmemek suç, görmek suç değil. Takdir edeceklerine onu bile aleyhime çevirmek istiyorlar. Türkiye’de herkes susturulmuş vaziyette ve doğruları söylemiyor. Böyle bir dönemde ben o konuşmayı da yaparak riski göze alıyorum.

Allah Rızası İçin Doğruları Konuşmak Zorunda Olduğum İçin Konuşuyorum. Takdir Etmeleri Gerekmez Mi?

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ BEN KAÇ DEFA SÖYLEDİM MEMLEKET KÖTÜYE GİDİYOR DİYE

Ve dediğim aynen çıkıyor. Takdir edilmem gerekmez mi? Onu bile aleyhime çevirmek isteyen bir kitleyle karşı karşıyayız. Düşman bir örgüt sözlerimle aleyhime bir şeyler çıkartmak istiyorlar o sözlerim lehimedir aleyhime değil takdir edilmem gerekir. Bu kadar alçalmışlar. Birçok insan bir gün evvel söyledi sonra darbe oldu demek ki bu biliyordu falan.

Cumhurbaşkanı bilmiyor ben nereden bileyim? Fakat görünen köy kılavuz istemez ben kaç defa söyledim memleket kötüye gidiyor diye gidişat iyi değil diye işte şimdi yine söylüyorum.

 

 



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Miyase Avsar 01 Oca 1970 02:00:00

    Hocam Allah sizden ve cemaatinizden Razi olsun bizi aydinlattiniz


Yorum Yaz