İhsan Eliaçık Ramazan’da İçki İçenleri Savundu!

Geçtiğimiz Ramazan aylarında oruç tutmama konusunda fetvalar veren İhsan Eliaçık, yine insanların kafasını karıştırmak için harekete geçti ve skandal açıklamalar yaptı. Samimi Müslümanlar ise bu skandal sözlere sosyal medya üzerinden tepkilerini yorumlarla dile getirdiler. Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul Hocahanım attığı tweetlerle İhsan Eliaçık’a çok sert tepki göstererek “Adam, Ramazan'da orucunu GİZLE, içkiyi ALENİ YAP! diyor. Sanki ŞEYTAN konuşuyor!!!" dedi

İhsan Eliaçık Ramazan’da İçki İçenleri Savundu!
21 Haz 2017 13:01:19

Geçtiğimiz Ramazan aylarında oruç tutmama konusunda fetvalar veren İhsan Eliaçık, yine insanların kafasını karıştırmak için harekete geçti ve skandal açıklamalar yaptı. Samimi Müslümanlar ise bu skandal sözlere sosyal medya üzerinden tepkilerini yorumlarla dile getirdiler.Ayrıca Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin eşi Semra Kuytul Hocahanım twitter hesabından attığı tweetlerle İhsan Eliaçık’a çok sert tepki göstererek “Adam, Ramazan'da orucunu GİZLE, içkiyi ALENİ YAP! diyor. Sanki ŞEYTAN konuşuyor!!!” dedi.

Skandal açıklamalar;

"İÇKİ İÇMEK SAYGISIZLIK DEĞİL"

Ramazan ayında içki içmenin saygısızlık olmadığını savunan Eliaçık, "Tam tersi, 'Oruç tutuyorum kimse gözümün önünde yemeyecek, içmeyecek' demek saygısızlıktır." diye skandal açıklamalar yaparak sanki şeytan konuşuyor dedirtti.

"ORUÇ TUTAN SAYGILI OLSUN"

Ramazan'da oruç tutanların, tutmayanlara karşı saygılı olması gerektiğini ifade eden İhsan Eliaçık, oruç tutanların kimseye belli etmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

İhsan Eliaçık Ramazan'da içki içmeyi savundu

Semra Kuytul Hocahanım twitterda attığı tweetlerle İhsan Eliaçık’a çok sert tepki gösterdi. Hocahanım, “Adam, Ramazan'da orucunu GİZLE, içkiyi ALENİ YAP! diyor. Sanki ŞEYTAN konuşuyor!!!” dedi.

İşte Semra Kuytul Hocahanım’ın attığı tweetler;

 

 

 



0 Yorum

Yorum Yaz