İşgal Güçleri 8 Kurşunla Yaraladıkları Genç İçin: Yanlışlıkla(!) Vurduk

Siyonist işgal güçleri dün (14 Temmuz Perşembe) sabah Kudüs’ün Şufat Mülteci Kampı girişinde 8 kurşunla yaraladıkları Filistinli gencin ailesini arayarak, genci yanlışla vurduklarını söylediler.

İşgal Güçleri 8 Kurşunla Yaraladıkları Genç İçin: Yanlışlıkla(!) Vurduk
15 Tem 2016 16:40:51

İşgal güçleri daha önce yaptıkları açıklamada, bıçakla eylem yapmak isteyen genci vurduklarını duyurmuştu.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri konuyla ilgili verdiği bilgide, işgal altındaki Kudüs’ün Anata beldesi Es-Selam bölgesi sakinlerinden Yahya Haşim Hicazi’nin (22), Şufat Mülteci Kampı girişindeki askeri geçiş noktasında bulunurken, işgal askerlerinin ateşine maruz kaldığını, saldırı sonucu 8 kurşunla yaralandığını ve sol ağının kırıldığını ifade etti.

Hicazi’nin ailesi yaptığı açıklamada, saldırıdan sonra yaralanan ve yaralandığı halde askerlerin vahşice tekme ve dayaklarına maruz kalan Yahya’nın birkaç ameliyat geçirdiğini ve kırılan ayağının da alçıya alındığını söyledi.

Yahya’nın yaralı olduğu halde iki saatlik ağır bir sorgudan geçtiğini belirten Hicazi ailesi, daha sonra kendilerini arayan işgal güçlerinin, Yahya’ya yönelik bir kastın olmadığını, yanlışlıkla vurulduğunu, şu anda tutuklu olmadığını ve kendisine yönelik bir suçlamanın da bulunmadığını ilettiklerini ifade etti.

Yahya dün askeri geçiş noktasında bıçaklı eylem yapmaya kalkıştığı iddiasıyla işgal güçleri tarafından kurşun yağmuruna tutulmuş, 8 kurşunla yaralanmış ve daha sonra hastaneye kaldırılmıştı.



0 Yorum

Yorum Yaz