İşgal Yönetimi Yine Saldırdı

İşgalci İsrail hava kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından, Gazze Şeridi’nin farklı yerlerine bir dizi hava saldırısı düzenlendi.

İşgal Yönetimi Yine Saldırdı
11 Eyl 2019 13:49:16

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, işgal yönetimine ait savaş uçaklarınca, Gazze‘nin orta kesimindeki Deyr el-Belah kenti ve kuzeyindeki Beyt Lahiya beldesine hava saldırıları gerçekleştirildi.

Gazze’den dün İşgalci İsrail’in Aşdod kentine atılan 2 rokete karşılık düzenlenen hava saldırılarında ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

İşgal ordusundan, saldırıyla ilgili açıklama yapılmadı. 

Etiketler:   Filistin


1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Omer Kavran 12 Eyl 2019 06:46:37

    Allah kuranda belirtiyor azan kavıme tabi afet veririm diyo lanet halkası giymiş İsrail ve kalpleri seytan tarafından muhurlenmıs ıblısının cocukları dır ifrit bir cınlının konuşmasında ısrael kafiri turk halkını kanserle yok etmek ıcın buyuk caba sarf ediyorlar bu bilgiyi ifrit cini veriyor ve kıyametin cok yakın oldugunu soylıyo Cın kanadadan ithal edilen beyaz un tam bir kanser mikrobu tarım bakanlıgı ne is yapar anlamış degılım saglık bakanlıgı ne is yapar onuda anlamış değilim yurt dışında n ithal edilen kanserli unlar neden yurdumuza sokuluyor fetanyahunun adamı oldugu soylenen tarım bakanının derhal gorevden alınması gerek


Yorum Yaz