İşgalci İsrail Kudüs'te Tren İstasyonuna Trump'ın Adını Verecek

Siyonist İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında yerleşme çabaları yetmedi şimdi de Mescid-i Aksa'nın batı duvarı Burak (Ağlama) Duvarı yakınlarına inşa edilecek tren istasyonuna Trump'ın adının verileceğini açıkladı.

İşgalci İsrail Kudüs'te Tren İstasyonuna Trump'ın Adını Verecek
28 Ara 2017 11:27:45

Siyonist İsrail işgal ettiği Filistin topraklarında yerleşmeyi sürdürürken, lobi faaliyetleriyle de yaptığı çalışmaları meşrulaştırmaya çalışıyor.

Trump'ın "Kudüs'ü İsrail'in başkenti kabul ediyoruz" açıklamasından sonra İsrail'den de karşı bir hamle geldi. İşgalci İsrail, Burak Duvarı yakınlarına yapılacak tren istasyonuna Trump'ın adını verecek.

Siyonist işgalci İsrail, Mescid-i Aksa'nın batı duvarı Burak Duvarı yakınlarına inşa edilecek tren istasyonuna ABD Başkanı Donald Trump'ın adının verileceğini belirtti.

 

Mescid-i Aksa'nın batı duvarı olan Burak Duvarı yahudiler tarafından Ağlama Duvarı olarak tanıtılmaya çalışılıyor. Bu duvara Burak Duvarı denmesinin sebebi Peygamber Efendimiz'in İsra gecesi Burak ile Mescid-i Aksa'ya yaklaştığına inanılan yer olmasından dolayıdır. Onların ağlama duvarı demelerinin sebebi ise ağladıkları yer olması, "en kutsal" saydıkları alana en yakın olan yer olmasıdır.

Etiketler:   tren istasyonu


0 Yorum

Yorum Yaz