Mehmet Metiner, ARINÇ'I HAİN İLAN ETTİ

CNN Türk'teki açıklamaları nedeniyle Erdoğan'a yakın Mehmet Metiner, Bülent Arınç'ı HAİN ilan etti

Mehmet Metiner, ARINÇ'I HAİN İLAN ETTİ
02 Şub 2016 10:56:42

AKP'nin kurucuları arasında yer alan, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "Cumhurbaşkanı'nın Dolmabahçe mutabakatından haberi vardı" sözlerinin "Çözüm sürecini bozan Erdoğan’dır. Bugünkü sonucun müsebbibi de Erdoğan’dır" anlamına geldiğini öne süren AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, "Arınç’ın kelime cambazlığı yaparak dillendirdiği bu iddia, kendi partisinin liderliğine ve hükümetinin politikasına apaçık ihanet anlamına gelir"dedi.

Metiner, yazısında "Bülent Arınç’ın CNN Türk’te Taha Akyol’a yaptığı açıklamalar aslında hazin bir tükenişin ifadesidir. Arınç’ın hedefindeki asıl kişi, AK Parti hareketinin lideri Cumhurbaşkanımız Erdoğan" ifadelerine yer verdi.

Metiner, "Ey Arınç, Aydın Doğan’a, HDP’ye ve FETÖ’ye arka çıkan sözlerin gösteriyor ki senin amacın başka. O yüzden diyorum ki yarından tezi yok, o giyeceğim dediğin avukatlık cübbesini giy ve yeni yol arkadaşlarının imdadına yetiş!" dedi.



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    rıfat kartal 02 Mar 2016 20:27:00

    Aslında arınçın itirafları akp dolayısıyla Cumhurbaşkanın bu gelişmekte olan kirli savaşın kimler tarafında nasıl senaryolaştırılarak hayata geçitiğinin açık bir itirafıdır.... akp nin içinde siyaset yapanlar iyi bilir ki bu kirli siyaset bir gön onlarada bulaşacak sesizlikleri korkularındandır...


Yorum Yaz