Meteoroloji Uyardı! Karadeniz'de 5 il için sel ve heyelan riski

Meteoroloji, Karadeniz bölgesinde Rize, Trabzon, Ordu, Giresun gibi Karadeniz illeri için şiddetli yağış uyarısında bulunarak, sel ve heyelan riski bulunduğunu belirtti.

Meteoroloji Uyardı! Karadeniz'de 5 il için sel ve heyelan riski
13 Ağu 2021 19:38:53

Meteoroloji, Karadeniz bölgesindeki iller için sel ve heyelan uyarısında bulundu. 14 Ağustos Cumartesi gününün ilk saatlerinden itibaren Ordu, Trabzon,Giresun, Rize ile Artvin civarlarında çok kuvvetli ve şiddetli sağanak yağış bekleniyor.

KARADENİZ'İ 5 İLİNDE SEL VE HEYELAN UYARISI

Kastamonu'da ve Sinop'ta yaralar hala sarılamazken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü bir son dakika uyarısında daha bulundu. Sosyal medyadan da yapılan uyarıda, "Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden itibaren Rize'de, yarın (Cumartesi) ilk saatlerden itibaren Ordu, Giresun, Trabzon ile kuzey kesimleri başta olmak üzere Artvin çevrelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2), Rize ile Artvin'in kuzey kesimlerinde yer yer aşırı (100 k üzeri) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.



0 Yorum

Yorum Yaz