Onlar Allah'ın Yürü Dediğine Dur Diyemeyeceklerdir!

Furkan Hareketi lideri Alparslan Kuytul Hocaefendi 30 aralık Cuma günü “Mekke’nin Fethi ve Mesajı” konulu gerçekleştirdiği konferansta yurt dışından gelen misafirlerin çiçek takdiminin ardından konferanslarının engellenmesi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Hocaefendi yaptığı konuşmada ; “Allah isterse bu hareketi çok uzaklara götür, televizyonlar yayınlamasa da, internet siteleri kapatılsa da. Çünkü hakiki fail Allah’tır, her şeyi yapan Allah’tır. Ama onlar hakiki faili görmüyorlar” diyerek önemli mesajlar verdi.

Onlar Allah'ın Yürü Dediğine Dur Diyemeyeceklerdir!
02 Oca 2017 18:59:14

Kıymetli kardeşlerim hem sizler hem de yurt dışından gelmiş bu kardeşlerimizi hepinizi Allah’ın selamı ile selamlıyorum. Cümleten hoş geldiniz. Bizi engelleyenler, gerek spor salonlarını vermeyerek, gerekse düğün salonlarını tehdit ederek ; programımızı yayınlamak isteyen televizyonları tehdit ederek televizyonların programımızı yayınlamasına engel oluyorlar. Bugünde bu konferansımızı  bir televizyon yayınlayacaktı ancak bir takım karanlık güçler telefon açarak tehditlerde bulundular ve engellediler.

 Kendilerinin Görünmediklerini Zannediyorlar! Her Şeyi Gören Allah’ın Onları Da Gördüğünü Unutuyorlar!

 Bir gün kendilerinin de toprağa gireceklerini, ahiret de tekrar dirileceklerini ve Allah’a hesap vereceklerini unutuyorlar. Bunu unuttukları gibi aynı zamanda bir hareketin yükselmesinin Allah’ın elinde olduğunu da unutuyorlar. Televizyonlarda yayınlanmaması durumunda hareketin uzaklara gitmeyeceğini oralara ulaşamayacağını zannediyorlar. Hâlbuki şu kardeşlerimiz yurt dışından geliyorlar ve onlar bizimle televizyon vasıtası ile tanışmadılar.

 Allah İsterse Bu Hareketi Çok Uzaklara Götürür!

Allah isterse bu hareketi çok uzaklara götürür! Televizyonlar yayınlamasa da internet siteleri kapatılsa da ! Çünkü hakiki fail Allah’tır, her şeyi yapan Allah’tır. Ama onlar hakiki faili görmüyorlar. Televizyonu görüyorlar televizyonları engelliyorlar, spor salonlarını engelliyorlar.

Onlar Allahın Yürü Dediğine Dur Diyemeyeceklerdir!

Şu ayeti unutuyorlar; “ attığın zaman sen atmadın Allah attı. Yaptığın zaman sen yapmadın Allah yaptı. Hiçbir şeyi kendinden bilmeyeceksin Ey Resulüm.” Hazreti peygamber hiçbir şeyi kendinden bilmedi. Bizde öyle biliyoruz. Hiçbir şeyi kendimizden de televizyondan da internetten de bilmiyoruz. Bütün gelişmeler Allahın yardımıyladır. Onlar Allahın yürü dediğine dur diyemeyeceklerdir. 



0 Yorum

Yorum Yaz