Semra Kuytul Hocahanım’ın Katılacağı Kardeşlik Programına Engel!

Semra Kuytul Hocahanım’ın Niğde'de düğün salonunda bayanlara yönelik gerçekleştirileceği olan kardeşlik programı engellendi. Onlarca insan salonun önünde toplanarak mağdur edildi.

Semra Kuytul Hocahanım’ın Katılacağı Kardeşlik Programına Engel!
01 Nis 2017 16:41:04

 Dernek yetkilileri kardeşlik programına katılmak üzere gelen halkı derneğe yönlendirmek için açıklama yapmak istedi ancak emniyet güçleri onu da engelledi. Mağdur olan halk derneğe yönlendirildi. Engellenen Kardeşlik Programı Niğde Furkan Derneği'nin küçük salonunda gerçekleştirilmek zorunda kaldı.

Vakıf yetkilileri tarafından atılan tweetlerle yaşanan mağduriyet gözler önüne serildi.

Atılan tweetler;

Semra Kuytul Hocahanım ise attığı tweetlerle yapılan engellemelerin kim tarafından yapıldığını sorguladı. Ve eğer engellemeleri yapan hükümet ise tarihe "İSLAMİ HAREKETİ ENGELLEYEN MÜSLÜMANLAR!" olarak geçeceklerini ifade etti.

Semra Kuytul Hocahanım’ın attığı tweetler;

Tüm kardeşlerime hayırlı günler. Niğde’de ki hanım kardeşlerimizle buluşmak üzere Niğde yolundayız. Fakat yine bir engellemeyle karşı karşıyayız.

Bu ülkede Allah'ın adının anılmasını istemeyenler gerçekte kimler? Hükümet mi yoksa başka bir iktidar mı var? Artık açıklasınlar!!!

Artık kendi aramızdaki faaliyetlere bile karışır oldular..

Biz Müslüman kardeşlerimiz diye onlardan ummadıkça, onlar engelin dozunu arttırdılar. Birçok bayanlara özel programımız engellendi...

Bu ülkede ipler gerçekten hükümetin elindeyse, tarihe; "İSLAMİ HAREKETİ ENGELLEYEN MÜSLÜMANLAR!" olarak geçecekler! BUNU BÖYLE BİLSİNLER!

 



0 Yorum

Yorum Yaz