Siyonist Örgütler Aksa'ya Baskın İçin Yahudileri Kışkırtıyor

Aksa’ya karşı Yahudi yerleşimcileri kışkırtmaya devam eden siyonist örgütler Mescidi Aksa’ya baskın düzenleyip ayin yapma çağrısı yaptı.

Siyonist Örgütler Aksa'ya Baskın İçin Yahudileri Kışkırtıyor
10 Tem 2016 09:39:20

Siyonist işgal hükümeti, Yahudi yerleşimcilerin Mescidi Aksa’ya baskın düzenleyip burada ayin yapmalarını teşvik etmeyi sürdürüyor.

Kiryat Arba’ Yahudi yerleşesinde Filistinli direnişçiler tarafından gerçekleştirilen eylemde hayatını kaybeden Yahudi yerleşimci Hillel Yaffe’nin ailesinin hem kendisi hem de aynı eylemde hayatını kaybeden haham Michael Mark için Mescidi Aksa’da ayin yapmak için Başbakan Netanyahu’ya gönderdiği mektubu sahiplenen Heykel Örgütleri, Yahudi yerleşimcilerden yarın Aksa’ya birlikte baskın düzenleme çağrısı yaptılar.

Muhabirimizin verdiği bilgiye göre, Yaffe ailesi işgal polisine 250 kişilik bir Yahudi yerleşimci grubunun,  öldürülenler anısına Mescidi Aksa’da ayin yapmasına izin verilmesi için dilekçe verdi.

İşgal polisi ise, Başbakan Netanyahu’nun onay vermesi durumunda kendilerine izin verileceğini ifade etti.

Ramazan’ın son on gününde ve bayramda Mescidi Aksa’nın kendilerine yasaklanması üzerine bu olayı fırsat bilen Siyonist örgütler, Aksa’da ayin yapabilmek için ailenin verdiği dilekçeye internet sitelerinde ve sosyal medyada hararetle destek sağlamaya çalışıyorlar.



0 Yorum

Yorum Yaz