Ürdünlü pilotu yakarak infaz ettiler

IŞİD'in yaklaşık 2 aydır esir tuttuğu Ürdünlü pilot Muaz el-Kasasibe bir kafes içinde yakılarak öldürüldü.

Ürdünlü pilotu yakarak infaz ettiler
04 Şub 2015 17:27:55

Yakılarak öldürüldükten sonra üstüne moloz yığınları dökülen işgalci pilotun infazı batı dünyasını şok etti.

IŞİD'in  resmi yayın organlarından el Furkan Medya bugün(3 Şubat) öğlen saatlerinde yeni bir video çalışması yayınladı. 
"Mü'minlerin göğüslerinin ferahlaması" başlığıyla yayınlanan videoda, IŞİD'in elinde olan pilot Muaz el-Kasasibe'nin itirafları ve feci cezası yer alıyor.

Yaklaşık 23 dakika olarak yayınlanan görüntülerde Ürdünlü pilot Kasasibe IŞİD istihbaratına, yaptığı saldırılarını ve çalıştığı devletlerle ilgili bildiklerini detaylı olarak anlatıyor.

Videonun devamında Ürdünlü Pilot Muaz'ın vurduğu yerlerde bulunan cesetler ve çevredeki tahribat gösteriliyor. Ayrıca çok sayıda çocuğunda ölüler arasında yanmış olduğu görülüyor.

Videonun sonunda ise Kasasibe kendi vurduğu yerlerden birine getiriliyor ve müslümanlara verdiği zararları korku içinde gözlemliyor.

Kendi tahrip ettiği yerlerden birinde üzerine demir parmaklıklı bir kafese kapatılan Kasasibe, pilotken insanları yakarak enkaz altında bıraktığı gibi, yakılarak üzerine moloz parçaları ve toprak dökülerek mezar oluşturuluyor.

Elleriyle moloz haline getirdiği binalardan getirilen molozların altında yanmış eli görülen pilotun diz çökerek ölmesi ise dikkatlerden kaçmıyor.



0 Yorum

Yorum Yaz