Van'da Öğrencileri Taşıyan Minibüs, Kamyonetle Çarpıştı: 11 Ölü

Van - Erciş yolu üzerinde açık öğretim sınavları için kent merkezine giden öğrencileri taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı. Katliam gibi kazada 11 kişi yaşamını yitirdi.

Van'da Öğrencileri Taşıyan Minibüs, Kamyonetle Çarpıştı: 11 Ölü
12 Ara 2015 10:47:19

Van-erciş Karayolu'nda bugün saat 08.30'de kamyonet ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 11 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

ÖĞRENCİ TAŞIYORDU

Minibüste Çaldıran İlçesi'nden Açık Öğretim Fakültesi sınavları için kent merkezine giden öğrencilerin bulunduğu öğrenildi.

BÖLGEYE AMBULANSLAR SEVK EDİLDİ

Bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Vali İbrahim Taşyapan, AA muhabirine, Erciş-Van karayolundaki kazanın kamyonla yolcu minibüsünün çarpışması sonucu meydana geldiğini söyledi.

Taşyapan, "Kazada 11 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. İlk aldığımız bilgiye göre, minibüste Van'da sınava girmek için gelen öğretmen ve öğrencilerin bulunduğu yönündeydi. Ekiplerimiz kazanın yaşandığı bölgede yoğun bir çalışma yürütüyor. Yaralılar hastanelere kaldırıldı" diye konuştu.



0 Yorum

Yorum Yaz