“Yandaş Medya Atıyor Ama Sosyal Medya Tutmuyor!”

Semra Kuytul Hocahanım bugün twitter hesabından yandaş medyanın Furkan Vakfını ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’yi itibarsızlaştırmak için yaptığı haberler hakkında “yandaş medya atıyor ama sosyal medya tutmuyor! Bu da ilginç bir durum, kendileri çalıp kendileri oynuyorlar...” dedi.

“Yandaş Medya Atıyor Ama Sosyal Medya Tutmuyor!”
15 Şub 2018 15:56:55

Semra Kuytul Hocahanımın attığı tweetler şu şekilde;

Kıymetli kardeşlerim! Yandaş medyanın olayımıza alçak yaklaşımlarını duyuyorum. Sosyal medyaya da bizzat bakıyorum. Şunu gördüm: YANDAŞ MEDYA ATIYOR AMA SOSYAL MEDYA TUTMUYOR! Bu da ilginç bir durum, kendileri çalıp kendileri oynuyorlar...

Bu olayımız şunu gösterdi ki; Alparslan Kuytul Hocaefendi'yi tanıyan kocaman bir kitle oluşmuş ve atılan iftiralara inanmayacak kadar da tanımış ve güvenmiş. İnsanımızda oluşmuş bir intiba var. Ne yaparlarsa yapsınlar bunu değiştirmeye güçleri yetmiyor...

Bir ara yazmıştım hatırlarsınız. Bundan sonra nasıl bir fırtına estirirlerse estirsinler ancak bu gemiye hız verir! Çünkü artık rüzgar yön değiştirdi. Arkadan destekliyor!

Hatta şu söyleyeyim Trollerin bile adamakıllı diyecek bir lafı kalmamış. Ancak 'işte gününüzü gördünüz' 'şimdi bunlar neden oldu diye ağlamayın' vs. vs. küfür, çirkin söz falan.. Sizin yaptığınıza ağlayan sizden beter olsun... Kuru saldırıyorlar sadece. Maksat mesai olsun..



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ömer yegűl 01 Oca 1970 02:00:00

    hangi zalimin gücü güneşi kapatmaya yeter nice nemrutlar gelip geçti vay onlarin haline ki o buyuk gunde


Yorum Yaz