Yerel Bir Gazeteden Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Algı Operasyonu

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, 2016-2017 yılı konferanslar zincirinin ilk halkaları olarak düzenleyeceği Malatya ve Elazığ konferanslarının duyurularında engelleme yaşadığını kamuoyuna duyurmuştu.

Yerel Bir Gazeteden Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye Algı Operasyonu
09 Kas 2016 22:29:14

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı, 2016-2017 yılı konferanslar zincirinin ilk halkaları olarak düzenleyeceği  Malatya ve Elazığ konferanslarının duyurularında engelleme yaşadığını kamuoyuna duyurmuştu.

Bu arada Elazığ’da yayınlanan Hâkimiyet Elazığ Gazetesi'nin Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin şimdiye kadar yaptığı bir çok konudaki videolardan cımbızlama ve iftira içerikli olarak hazırladığı haberle algı operasyonuna kalkışması dikkatleri çekti.

Gazetenin internet sitesinde yayınlanan yarınki haberinde asılsız iddialar ve iftiralar yer alıyor.

Hocaefendi’nin Ankara patlamasını savunduğu(!), PKK ve FETÖ’yü desteklediği(!) yalanlarıyla dolu olan haberde, alıntılanan cümlelerin asılsız iddialarla yorumlandığı ve konuların cımbızlanarak verildiği görülmektedir.

Daha önce Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye iftiralar, cımbızlama ve yalan haberlerle kumpas girişiminde bulunulduğu günlerde, Alparslan Kuytul Hocaefendinin on binlerce seveninin sosyal medyada büyük tepki göstermesi ve kendisine destek olması ile kumpas girişimlerinin çökertildiği görülmüştü.

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı’ndan bugün yayınlanan kınama metninde bu noktaya temas edilerek gerekirse tüm delillerle kapsamlı bir mücadeleye girileceğinin sinyalleri verildi.

Hakimiyet Elazığ gazetesine Sosyal Medya’da başlayan tepkilerde ise; doğruları yansıtmayan, iftira, saptırma ve cımbızlamanın her çeşidini kullanarak yaptıkları, habercilik anlayışından uzak bu haberin arkasında, bir takım kesimlerin(!) bulunduğu düşüncesinin oluştuğu görülüyor. 



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Sinem Koc 11 Eki 2016 08:11:00

    İftira atarken ne kadar rahatsiniz,bunun vebali buyuk Allah tan korkmuyormusunz,eger korkmuyorsaniz imaninizi bi kontrol edin...

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Aysun Yılmaz 11 Eki 2016 06:36:00

    Ülke üzerinde o kadar çok yanlış varken, asılsız meselelerle, ohal bahanesiyle İslami çalışmalara engel koymaya çalışan guruha Müslümanların inancı kalmadı. Artık hesabını Allah Azze ve Celle sorsun.


Yorum Yaz