Alparslan Hoca vefat eden Furkan gönüllüsünü son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Alparslan Kuytul Hoca, vefat eden Furkan gönüllüsü için taziye mesajı yayımladı ve cenaze törenine katıldı.

Alparslan Hoca vefat eden Furkan gönüllüsünü son yolculuğunda yalnız bırakmadı
20 Ara 2019 13:08:24

Adana’nın Kozan ilçesinden Adana’ya dönen ve içinde Furkan gönüllerinin bulunduğu araç, gece 00:30 sularında Kadirli Kozan kavşağında trafik kazası yaptı. Furkan gönüllülerinden 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Alparslan Kuytul Hoca, resmi hesaplarından yayımlanan taziye mesaj ile vefat eden Abdurrahman Öztekin için üzüntüsünü dile getirerek; “Bizi teselli eden ise Abdurrahman kardeşimizin bu kazasının Allah yolundayken gerçekleşmiş olmasıdır. Allah herkese kendi yolunda yaşamayı ve o yolda mücadele ederken ölmeyi nasip etsin” ifadelerin kullandı.

Mesajın tamamı şu şekilde

Kıymetli bir kardeşimizi geçirdiği trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Bizi teselli eden ise Abdurrahman kardeşimizin bu kazasının Allah yolundayken gerçekleşmiş olmasıdır. Allah herkese kendi yolunda yaşamayı ve o yolda mücadele ederken ölmeyi nasip etsin.

Resim

Alparslan Hoca, Furkan gönüllüsü Abdurrahman Öztekin’in cenaze törenine katıldı. Cenaze namazını bizzat kıldırdı ve dua etti. Daha sonra Öztekin’in cenazesi, Alparslan Hoca’nın da omuz vermesiyle cenaze aracına kadar taşındı.

Öztekin, Adana Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Resim

Resim

Resim



1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 21 Ara 2019 22:47:10

    EY YERLERİN VE GÖKLERİN SULTANI YARABBİ !.. ABDURRAHMAN ABİ 'YE MERHAMET EYLE , GÜNAHLARINI BAĞIŞLA ; ONA BOL İKRAM ET , KABRİNİ GENİŞLET ; ONU SU , KAR VE DOLU İLE YIKA ; BEYAZ ELBİSEYİ KİRDEN NASIL TEMİZLERSEN ONU DA GÜNAHLARINDAN ÖYLE TEMİZLE ; ONA EVİNDEN DAHA GÜZEL BİR EV , EŞİNDEN DAHA GÜZEL BİR EŞ , AİLESİNDEN DAHA GÜZEL BİR AİLE VER ; ONU CENNETİNE GİRDİR , KABİR AZABINDAN VE CEHENNEM AZABINDAN MUHAFAZA EYLE !.. İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN . ALLAH [ CC ] RAHMET EYLESİN , TAKSİRATINI AFFETSİN !.. ALLAHÜMME AMİN !.. SELAM VE DUA İLE ...


Yorum Yaz