22 Ocak Mahkemesine Saatler Kala Türkiye Ayakta, Adalet Bekliyor!

Tutuklu âlim Alparslan Hoca'nın da katılacağı 22 Ocak mahkemesine saatler kala Türkiye ayakta. Sosyal medya ağı Twitter üzerinden açılan Türkiye AdaletBekliyor etiketi ise gördüğü yoğun ilgiyle Türkiye gündeminin ilk sıralarında…

22 Ocak Mahkemesine Saatler Kala Türkiye Ayakta, Adalet Bekliyor!
20 Oca 2019 21:40:46

22 Ocak’ta Adana Merkez Adliyesinde görülecek olan Furkan Vakfı davasına saatler kala sosyal medya ağı Twitter üzerinden açılan Türkiye AdaletBekliyor etiketi sosyal medya kullanıcılarından gördüğü yoğun ilgi sonucu TT listesinin 2. sırasında yer aldı.

Furkan gönüllüleri, 346 gündür haksız bir şekilde Bolu F Tipi Cezaevinde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hoca ve arkadaşları adına “siyaset değil adalet” çağrılarını sosyal medya aracılığıyla milyonlara ulaştırmayı amaçlıyor.
Türkiye ve dünyadan binlerce sosyal medya kullanıcısının destek verdiği etikette; Türkiye’de en çok adalete olan ihtiyacın üzerinde durulduğu görülüyor.

Etikete katılarak destek veren Semra Kuytul Hocahanım ise 27 Aralık’ta Alparslan Kuytul hoca ile olan açık görüşten bazı görüntüler paylaştı.

Türkiye AdaletBekliyor etiketi ile yapılan paylaşımlardan bazıları şöyle;

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz