30 yıllık hizmet geçmişi olan Furkan Vakfı suç örgütü olabilir mi?

22 Ağustos mahkemesine 4 gün kaldı. Furkan Vakfı eski genel başkanı Hasan Demir davada yer alan “Suç işlemek amacıyla suç örgütü kurmak” suçlaması hakkında geçen yıl yaptığı açıklamada “Furkan Vakfının 30 yıllık geçmişi var. Bugüne kadar hangi yasadışı eyleme katılmışız? Kim hakkımızda şikayette bulunmuş.” açıklamasında bulundu.

30 yıllık hizmet geçmişi olan Furkan Vakfı suç örgütü olabilir mi?
18 Ağu 2019 15:01:52

Alparslan Kuytul hakkında “Dolandırıcılık ve Suç işlemek amacıyla suç örgütü kurmak” iddiasıyla açılan davanın 22 Ağustos’ta 3.duruşması gerçekleşecek.

Yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden mahkeme süreci boyunca Furkan Gönüllüleri paneller, basın açıklamaları, yürüyüşler vb. Faaliyetlerle Alparslan Hocanın ve Furkan Vakfının temizliğini dile getirdiler.

Vakıf eski başkanı Hasan Demir yaptığı bir konuşmada “Furkan Vakfının 30 yıllık geçmişi var. Bugüne kadar hangi yasadışı eyleme katılmışız? Kim hakkımızda şikâyette bulunmuş. Vakfımız her iki yılda Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından teftişten geçer. O teftiş raporlarının hiçbirinde vakfımıza yönelik suç ya da suç örgütü ile ilgili hiçbir ifade geçmemektedir.” açıklamasında bulundu.

VİDEO:



0 Yorum

Yorum Yaz