AKP, Ankara Furkan Derneği'ni Mühürledi!

Muhafazakar söylemlerle yola çıkıp seçmenlerin oylarını alan Ak parti, artık tanınamaz halde.

AKP, Ankara Furkan Derneği'ni Mühürledi!
07 Şub 2015 19:18:20

AKP'nin paralel olarak tabir ettiği bir cemaati bahane ederek bütün İslami çalışmalara ‘’potansiyel paralel ‘’ gözü ile bakan ve ‘’etkin mücadele’’ edeceğini söyleyen AKP harekete geçti ve Ankara-Sincan’da Kuran dersi verdiği için FURKAN İLİM VE HİZMET DERNEĞİ SİNCAN TEMSİLCİLİĞİ’ni kapattı!

Sebep ise; Kuran-ı Kerim okutuluyor olması!

Yıllardır aynı eğitim programını uygulayan Furkan Derneği, her zamanki gibi Kuran-ı Kerim okutuyor, insanlara Allah azze ve celle’nin kitabını anlatıyordu.

Dernekler müdürlüğü görevlilerinin "Derneği teftiş etme" bahanesiyle "bu durumun uygunsuz" olduğunu söylemesi ve bundan dolayı "temsilciliğin kapatılacağını" tebliğ etmeleri ve jet hızıyla bu kararı Valilikten onaylatmaları ertesi gün de Temsilciliği mühürlemeleri, akıllara baskı dönemlerinde yapılanları getirdi.

Konferansların engellenmesiyle kalmayacaktı!

Furkan Derneği’nin Mayıs 2014 tarihinde İstanbul-Bağcılar konferansının engellenmesiyle başlayan ‘’ Etkin mücadele’’ dönemi,  bugün farklı bir boyut kazandı. Alparslan Kuytul Hocaefendi bir konuşmasında ‘’ …bunlar sadece konferans engellemekle de kalmayacaklar, daha da büyük şeyler yapacaklar...’ diye uyarması ve bugün olanlar, her şeyi açıklamaya yetiyor.



2 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    bir dost 02 Ağu 2015 18:54:00

    hocamız ferasetiyle bir kez daha farkını ortaya koydu, Rabbim bizi anlamayanlarada feraset nasip etsin.

  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    Halil SEZEN 02 Tem 2015 20:52:00

    Türkiyeyi Karıştıranları, Sokaklara Molotof Atanları, Otobüsleri Yakanları Engellemeyenler Kuran Talebelerinin Evinimi Engelliyorlar Hayret Verici Yazıklar Olsun.


Yorum Yaz