• Anasayfa
  • GÜNDEM Haberleri
  • Alparslan Hoca, AKP’li Zengin’in “Cezaevlerindeki kadınlar talimatla hamile kalıyor” sözlerini eleştirdi!

Alparslan Hoca, AKP’li Zengin’in “Cezaevlerindeki kadınlar talimatla hamile kalıyor” sözlerini eleştirdi!

Alparslan Hoca, AKP’li Zengin’in, ‘Çıplak arama’ şikâyetinde bulunan kadınların talimatla hamile kaldığı yönündeki iddialarını eleştirdi. Zengin hakkında; “Konuştukça batıyor!” diyen Alparslan Hoca: “Özlem Hanım boş versin delilsiz konuşmayı, avukat olduğunu söylüyor, ‘Gebe kadın hapse atılmaz’ kanununa neden uymadıklarını açıklasın!” ifadelerini ekledi.

Alparslan Hoca, AKP’li Zengin’in “Cezaevlerindeki kadınlar talimatla hamile kalıyor” sözlerini eleştirdi!
02 Mar 2021 20:13:16

Alparslan Hoca, Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in katıldığı bir programda, “Cezaevlerindeki kadınlar talimatla hamile kalıyorlar” ifadelerine eleştiride bulundu. “Özlem Hanım boş versin delilsiz konuşmayı, avukat olduğunu söylüyor, ‘Gebe kadın hapse atılmaz’ kanununa neden uymadıklarını açıklasın!” diyen Alparslan Hoca cümlelerine şu şekilde devam etti:

‘Özlem Zengin Konuştukça Batıyor, Partisine de Kendisine de Zarar Veriyor’

Benim Özlem Hanım’a âcizane tavsiyem; konuştukça batıyor, çok konuşmasa daha iyi olur. Anladığım kadarıyla kendisine konuşma görevi verilmiş ama yanlış konuşuyor. Bence partisine de kendisine de zarar veriyor. Önceki açıklaması da skandaldı. “Ahlâklı kadın bir sene beklemez” diyerek Büyük bir hata etti. Bu konuşması da öyle! Kim talimatla bebek sahibi oluyor? Bunu neye dayandırarak söylüyorsunuz? Bu zamanda insanlar talimatla bebek sahibi mi olur? Bu insanların aklı yok mu?

‘Avukat olduğunu söylüyor kanunlara uymuyor!’

Özlem Hanım, boş verin delilsiz konuşmaları, gebe kadın hapse atılamaz, diye kanun var. Siz bu kanunu değiştirdiniz mi? Hayır, değiştirmediniz. Neden bu kanuna uymuyorsunuz? İnfaz kanunu 16. maddesinin 4. fıkrasında diyor ki: “Hapis cezasının infazı, gebe olan veya doğurduğu tarihten itibaren bir yıl altı ay geçmemiş bulunan kadınlar hakkında geri bırakılır. Bakın, bu kanun. Eğer gebeyse hapis cezasının infazı; ceza alsa bile, Yargıtay’da onansa bile, eğer gebeyse infazı doğurduğu tarihten itibaren bir buçuk sene sonra başlar. Yani çocuk bir buçuk yaşına gelmeli, annesi onu emzirmeli.” Kanun bu! Bu kanunu siz koydunuz ve bu kanunu dikkate almıyorsunuz!

Bir insana “FETÖ” damgası vurdularsa, orada ne merhamet, ne insanlık, ne de kanun, hiçbir şey kalmıyor! Başkalarına uyguladıkları bu kanunu “FETÖ” dediklerine uygulamıyorlar. Zaten birçok insana suçu olmadan cezalar veriliyor. O yetmiyor, bir de gebe haliyle hapse atılıyor. Kadın doğum yapıyor, kapısında asker bekliyor! Doğum yapar yapmaz çocuğu elinden alıyorlar, ailesine veriyorlar, kadını tekrar hapishaneye götürüyorlar. Bu insanlık mı? O kadın daha yeni doğum yapmış!

Özlem Zengin güya avukat! Senin söylemen gereken kanun değil mi? Hem bir kadınsın, hem başörtülü bir kadınsın, hem de avukatsın. Allah'tan kork! Senin başına gelse böyle konuşur muydun? Sana kim, “Bunlar talimatla gebe kalıyor” dedi? Bir kere bu kadınlar ne zaman hapse gireceğini nereden biliyorlar? Öyle bile olsa, kanun böyle değil mi, sen neden kanunu uygulamıyorsun? Bekle, bir sene sonra götür, hapse at! Kaçıyor mu? Zaten yurtdışına çıkış yasağı var, Gerekirse adli kontrol şartıyla bir sene tehir et. Kanun “Bir buçuk yıl sonra” diyor. Sen nasıl avukatsın?

İnsanlığı, Merhameti, Kanunu Hatta Müslümanlıklarını Unuttular!’

Bu dönemde birçok insan merhameti, insanlığı, kanunu, her şeyi unuttu! Müslümanlıklarını da unutmuşlar. Müslümansınız, yazıklar olsun! Özlem Hanım bütün gerçeklere karşı gözünü kapatmış, “Ben körüm, sağırım, dilsizim. Hakikatleri söylemeyeceğim.” diyor. Kendini buna şartlandırmış. Maşallah görevine çok sadık. Kendisine nasıl bir görev vermişlerse bütün bunları bilmesine rağmen görevini hiç aksatmıyor!

Önceki hamile kadınlar ne olacak? Hadi bunlar talimatla hamile kalıyorlar, öncekiler de mi öyleydi? Zaten 15 Temmuz’dan evvel hamileydiler, onları niye hapse attınız? Suçunuzu örtbas etmeye çalışıyorsunuz. Katillere, hırsızlara, mafyalara uyguladığınız kanunu neden “FETÖ” dediklerinize uygulamıyorsunuz? Kanunda eşitlik var, değil mi? Yani daha doğrusu Anayasa’da eşitlik var ve kanunlar herkese eşit olarak uygulanır. Neden hamile katil bir kadını bu haktan yararlandırıyorsunuz, hemen hapse atmıyorsunuz, çocuğunu doğurmasını bekliyorsunuz ve cezasını doğumdan bir buçuk sene sonra infaz ediyorsunuz da FETÖ suçlularına bu kanunları uygulamıyorsunuz? Sen önce bunun cevabını ver Özlem Hanım!  

‘Yanlışın Doğru Delili Olmaz, Yanlışı Örtbas Edemezsiniz!’

Yanlışın doğru bir şekilde savunulması mümkün değildir. Yanlışın doğru delili olmaz. Ne kadar güzel senaryolar hazırlarsanız hazırlayın, yanlışı örtbas edemezsiniz! ‘Talimatla gebe kalıyormuş…’ Bunları konuşmak ayıptır! Sen orada mıydın? Kadınsın, gebe kalmak bazen insanın elinde bile değildir. Kadın istemediği halde bile gebe kalmıyor mu? Bunları konuşmak bile ayıp değil mi? Bilmiyor musun?

Açıklamanın tamamını dinlemek için;



0 Yorum

Yorum Yaz