Alparslan Hoca Furkan Hareketi'ne Kurulan Kumpasin Arka Planını Açıkladı!

Alparslan Hoca, ailesiyle iki haftada bir yaptığı telefon görüşmesinde Furkan Hareketi'ne kurulan kumpasın gerçek yüzünü açıkladı.

Alparslan Hoca Furkan Hareketi'ne Kurulan Kumpasin Arka Planını Açıkladı!
02 Haz 2022 23:41:34

Ağrı Patnos Cezaevine sürgün edilen Alparslan Kuytul Hoca, ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinde önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu adam yıllarca istihbaratçılarla görüşen biriydi!"

Alparslan Hoca, Furkan Hareketi'ne ve mensuplarına alçakça iftiralarda bulunan Koray Sarısaçlı'nın yıllarca istihbaratçılarla görüştüğünü açıkladı. İstihbaratçılarla iş birliği yaparak işlerini büyüttüğünü ifade etti. Konusma sırasında telefonunun sürekli kesildiği Alparslan Hoca, "Siyah gözlüklüler bize karşı operasyon yapabilmek için Koray'ı kullanmak istiyorlardı. Öyle zannediyorum ki önceleri Koray onlara uymadı. Bunun üzerine 2017'de kız kardeşi Feray ile irtibata geçtiler. Son zamanlarda internette bize yapılan bu kumpası açıklayan Mert Soydanoğlu diye birisi, eğer onun dedikleri doğruysa bizim aleyhimizde 17 sayfalık bir rapor hazırlayıp Feray'a verdiler. Onu vali ile görüştürdüler. Valiyle görüştürüp bu dosyanın savcı ile intikalini sağladılar. Bunun üzerinden 30 Ocak 2018'de bize karşı operasyonu gerçekleştirdiler ve bizi hapse attılar. Ancak tek hedefleri biz değildik. Bir de Koray'ın parasını yemek istiyorlardı aynı kimseler. Bunu kabul etmeyince 4-5 aylığına onu hapse attılar. Feray ve Zeynel aracılığıyla malına el koydular. Koray o yüzden kaç defa Feray'ı iş yerinden kovdu. Bana defalarca anlattı. Resmi ifadelerinde bunlar mevcut.
Koray ve Yaşar büyük ihtimalle istihbaratçılarla anlaştıkları için 3-5 ay sonra hapisten çıktılar. Hapisten çıkması ve malının büyük bir kısmını geri alması, siyah gozlüklülerle anlaştığı içindi. Neydi bu anlaşma? Bize yapılan operasyonlarda onlarla iş birliği yapmalarıydı. Yaşar, vakfın muhasebecisi, Koray'da onlara göre 'vakfın kasası' idiyse 4 ayda nasıl bırakıldı?" dedi.

Alparslan Hoca, yaptığı 8 dakikalık telefon görüşmesinde "Sedat Peker'in itirafları ve açık delillere dayanan iddiaları sebebiyle kimse hakkında işlem yapmayanlar, bir ahlaksızın, hain ve yalancının delil koymadan ortaya attığı iddialarla ben de dahil 8 kişiyi tutukladılar." dedi.



0 Yorum

Yorum Yaz