Alparslan Hoca Kalın Camlar Ardında!

Tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanarak Bolu cezaevine gönderilen Alparslan Hoca, kapalı görüş günü olması sebebiyle eşi Semra Kuytul ile görüştü.

Alparslan Hoca Kalın Camlar Ardında!
16 Nis 2019 19:14:49

Hakkındaki tüm suçlamalardan tahliye edilerek 24 Ocak’ta Bolu cezaevinden serbest bırakılan Alparslan Hoca, 25 Ocak’ta duruşma savcısının bir üst mahkemeye yaptığı itirazın kabulüyle siyaseten tekrar tutuklanarak Bolu Cezaevine gönderildi.

Bugün "kapalı görüş" günü olması sebebiyle Alparslan Hoca Semra Kuytul ile görüştü. Görüş sonrası Hocahanım, Alparslan Hocanın sağlığının ve moralinin iyi olduğunu her hafta olduğu gibi bu haftada cezaevi önünde toplanan sevenlerine selam gönderdiğini belirtti.

431 Gündür haksız tutukluluğu devam eden eşi Alparslan Kuytul ile kalın camlar ardından bir saatlik kapalı görüş gerçekleştiren Hocahanım duygularını yaptığı şu paylaşımla dile getirdi:


 

Hocahanım geçen haftalarda kapalı görüş hususunda “O kadar yol geliyoruz ancak iki kalın cam arkasından sadece bir saat görüşebiliyoruz. Zindan hem içinde kalan için hem de dışarıda bekleyenler için çok ağır. Her zaman söylediğim gibi, bizden aldıkları bir anın bile hesabını ödeyemezler” ifadelerini kullanmıştı.

 



0 Yorum

Yorum Yaz