Alparslan Hoca'dan Kalplere Dokunan Konuşma!

Alparslan Kuytul Hoca, Furkan Vakfı’nın resmi Twitter hesabından #BuMuSuç etiketi ile paylaşılan bir videoda 22 Ocak mahkemesi öncesi sevenlerine motive etmeye devam ediyor.

Alparslan Hoca'dan Kalplere Dokunan Konuşma!
21 Oca 2019 14:49:22

Asılsız suçlamalar sonucu yaklaşık bir yıldır haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hoca yarın bir kez daha hakim karşısına çıkacak. Bir yıllık süreç boyunca Alparslan Kuytul Hoca çeşitli sebeplerle açılan davalarda hakim karşısına çıktı. Bu mahkemelerden “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek”, “Cumhurbaşkanına hakaret”, “Başbakana hakaret” suçlamalarından beraat etti. Terör suçlamasından ise çıkarıldığı ilk mahkemede tahliye aldı. Yarın çıkacağı mahkemeden ise birçok hukukçunun kanaatine göre tahliye alması bekleniyor.

Alparslan Kuytul Hoca’nın mahkeme öncesi sosyal medyada yayılan bir videosu Furkan gönüllülerine moral oldu.

Alparslan Hoca’nın konuşması şu şekilde:

Bilmeniz gereken bir şey var. Davam haktır, yolum haktır, hareket metodumuz haktır. Bu yolda sonuna kadar gitmeye karar verdik. Allah hiç kimsenin vadesi gelmeden canını da almayacaktır. Söylemeniz gereken budur. Siz şunu bileceksiniz. Biz hiçbir zaman peygamberi metodun dışına çıkmadık. Biz hiçbir zaman insanlara zulmetmedik. Biz hiçbir zaman teröristlik yapmadık.  Biz hiçbir zaman haksızlık yapmadık. Biz Allah’a hizmet ettik. Bundan dolayı da şeref duyarız. Biz milletimizin hayrı için hizmet ettik. Bundan rahatsız olanlar varsa rahatsız olmaya devam etsinler çünkü biz bunu yapmaya devam edeceğiz.

 

 


 

 



0 Yorum

Yorum Yaz