Alparslan Hocadan yeni ses kaydı: Allah onlardan intikamımızı alacaktır

470 gündür büyük bir haksızlıkla Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Hoca, önemli açıklamalarda bulunduğu 45. telefon ses kaydında kendilerine yapılan haksızlıklara değinerek "Biz onları Allah’a havale ediyoruz. Allah onlardan intikamımızı alacaktır İnşallah." açıklamalarında bulundu

Alparslan Hocadan yeni ses kaydı: Allah onlardan intikamımızı alacaktır
25 Mayıs 2019 15:35:31

Tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanan Alparslan Hocanın, her cuma ailesiyle yaptığı telefon görüşmeleri yayımlanmaya devam ediyor.

Haftada bir, on dakika olan görüşme hakkı süresince adete kısa bir ders yapan Hocaefendi, bu hafta da tutuklu yargılandığı iddianame ve tevhid hakikati hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

45. telefon görüşmesinde "Tevhidi konuşmamızı istemiyorlar. Neden? Tevhid çok etkilidir de o yüzden. İslam Medeniyeti istemimizi de tevhidi konuşmamızı da istemiyorlar." diyen Alparslan Hoca,
"Onlar istedikleri kadar tevhidi anlatmamızdan, İslam Medeniyeti istememizden rahatsız olsunlar. Biz bu yolda mücadelemize devam ederiz, edeceğiz Allah’ın izniyle."
ifadelerini kullandı.

Ses kaydında iddianamedeki çelişkiler hakkında da konuşan Alparslan Hoca,

"İddianameye ne bulmuşlarsa doldurmuşlar. Böylece bir suç örgütü havası estirmeye çalışmışlar. Her şeyin sebebini herkes anlıyor. Biz onları Allah’a havale ediyoruz. Allah onlardan intikamımızı alacaktır İnşallah." açıklamalarında bulundu.

24 Mayıs 2019 tarihli 45. Telefon ses kaydının tamamı şu şekilde;



0 Yorum

Yorum Yaz