Alparslan Hocadan Yeni Ses Kaydı: Düşünce Adamlarını Susturmak Onları Öldürmek Gibidir

434 gündür haksız bir şekilde Bolu cezaevinde tutulan Alparslan Hoca, önemli açıklamalarda bulunduğu 41. telefon ses kaydında düşünce ve fikir özgürlüğünün kısıtlanmasına dikkat çekerek, "düşünce adamlarını susturmak onları öldürmek gibidir" değerlendirmesinde bulundu.

Alparslan Hocadan Yeni Ses Kaydı: Düşünce Adamlarını Susturmak Onları Öldürmek Gibidir
19 Nis 2019 22:42:06

434 gündür haksız bir şekilde Bolu cezaevinde tutulan ve 10 Mayıs'ta görülecek olan mahkemesine sayılı günler kalan Alparslan Kuytul Hoca, 41. telefon görüşmesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Tahliye edildikten saatler sonra siyaseten tekrar tutuklanan Alparslan Hocanın, her cuma ailesiyle yaptığı telefon görüşmeleri yayımlanmaya devam ediyor.

Haftada bir, on dakika olan görüşme hakkı süresince adete kısa bir ders yapan Hocaefendi, bu hafta da ülke ve ümmet hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Telefon görüşmesinde, diktatörlerin olduğu memlekette ekonomik krizlerin meydana geleceğini ve bu ülkelerin geri kalmaya mahkum olduğunu ifade eden Alparslan Hoca, ayrıca diktatörlerin herkesi susturmakla vatana iyilik yaptıklarını zannettiklerini ancak tam tersi olduğunu vurguladı.

19 Nisan 2019 tarihli telefon konuşması şu şekilde;



0 Yorum

Yorum Yaz