• Anasayfa
  • ANALİZ Haberleri
  • Alparslan Kuytul Hoca: Furkan gönüllülerine yazılan yüz binlerce liralık cezayı kınıyorum

Alparslan Kuytul Hoca: Furkan gönüllülerine yazılan yüz binlerce liralık cezayı kınıyorum

Alparslan Hoca, Furkan gönüllülerine çeşitli sebeplerle yüz binlerce lira ceza yazılmasını değerlendirdi.

Alparslan Kuytul Hoca: Furkan gönüllülerine yazılan yüz binlerce liralık cezayı kınıyorum
05 Eyl 2020 00:18:04

Tefsir dersi sonrasında kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Alparslan Hoca, yüzlerce Furkan gönüllüsüne yüz binlerce lira ceza kesilmesini değerlendirdi.

Söz konusu cezalarla ilgili olarak; "Öncelikle bunu lanetlediğimi, kınadığımı bildirmek istiyorum." diyen Alparslan Hoca ülkenin iyice diktatörlüğe doğru gittiğini ve pandeminin de bunun için bir fırsat olarak görüldüğünü dile getirdi.

Yaptığı açıklamada benzeri suçlamalarla birçok Furkan gönüllüsü hakkında dava açıldığını ve alınan beraatlere rağmen hala açılmaya devam edildiğini vurguladı.

Alparslan Hoca'nın açıklamalarının bir kısmı şu şekilde;

"Bunu lanetlediğimi ve kınadığımı bildirmek istiyorum. Artık iyice diktatörlük kurdular, herkesi susturuyorlar kimseyi konuşturmuyorlar.

Basın açıklaması yapanlara bile engel oluyorlardı bu pandemi de çıkınca iyice ellerine fırsat geçti. Bir basın açıklamasında insanlar mesafeli durdukları halde tek tek yüzlerinin fotoğrafını çekiyorlar ve hepsine ceza yazıyorlar. Devlet vatandaşını böyle fişlemez, devlet böyle olmaz. Herkesi fişliyorlar ondan sonra evlerine ceza yağdırıyorlar.

Bizi yıpratmaya çalışıyorlar aslında kendilerini yıprattılar. Artık sevilmeyen bir duruma geldiler. Sevilmeyen polis mi olmak istiyorsunuz? Sevilmeyen insanlara mı dönüşmek istiyorsunuz? Bu sefer kendileri biraz daha geri plana çekip Sağlık Bakanlığı görevlilerine ceza kestiriyorlar. Polis biz kesmedik onlar kesti diyor. Çocuk mu kandırıyorsun sen? Herkesin tek tek fotoğrafını çekip götürüp oraya veren ve mesafeli olduğu halde ceza kesin diye talimat veren sensin. Kimlerin cezayı kesin talimatı verdiğini ve bu ülkede hangi güçlerin gerçekte memlekete hakim olduğunu biz biliyoruz."




0 Yorum

Yorum Yaz