Alparslan Kuytul Hoca Ramazan Bayramına Özel Tebrik Videosu Yayınladı!

Peygamber Efendimiz(s. a. v)'in hadislerinden yola çıkarak Müslümanların ve dava kardeşlerinin Ramazan bayramını kutlayan Alparslan Kuytul Hoca, sözlerine 'Hakikatleri konuşanlara selam olsun" diyerek devam etti.

Alparslan Kuytul Hoca Ramazan Bayramına Özel Tebrik Videosu Yayınladı!
24 Mayıs 2020 22:01:58

Din düşmanı derin güçlerin Türkiye'deki İslami faaliyetleri bitirme ve tüm özgürlükleri kısıtlama isteğine vurgu yapan Alparslan Kuytul Hoca, bayram namazının Hanefi mezhebine göre evde kılınamayacağını vurguladı.

"Ülkenin çoğunluğu Hanefi mezhebine mensup olduğu halde neden evde kılınabileceğine dair programlar yapılmaktadır? O halde cuma namazı içinde aynı şeyler söylenebilir. Çünkü hutbe hariç cuma namazı için belirtilen şartlar bayram namazı içinde geçerlidir. 

Bayram namazı için fetva verenler, neden cuma namazı için aynı fetvayı vermiyorlar" diyerek yapılan yanlışa dikkat çekti.

Ayrıca Ramazan ayının ruhunun öldürülmesine, bayram ve cuma namazlarının virüs bahanesiyle kılınmamasına sessiz kalanlara tepki göstererek; "Medeniyetimizi canlandırmaya çalışmayan, her yalana inananlara da yazıklar olsun" ifadelerini kullandı.




1 Yorum
  • Furkan Haber - İslami Haber - Güncel Haber
    ÖZGÜR ERTUL 24 Mayıs 2020 22:40:12

    BİMUKABELE , ALPARSLAN ABİ !.. ALLAHÜMME AMİN !..


Yorum Yaz