Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Suçsuzluğu Bir Kez Daha Ortaya Çıktı!

Furkan Vakfı, belgelerle adının temizliğini ispat etmeye devam ediyor. Art arda birçok resmi belge yayımlayan vakıf şimdi de BİMER tarafından hazırlanmış belgeleri sosyal medya üzerinden yaydı. İşte o belgeler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin Suçsuzluğu Bir Kez Daha Ortaya Çıktı!
26 Eki 2018 22:10:28

 

Furkan Vakfı Bugün Hangi Belgeleri Yayımladı

Bugün sosyal medya üzerinden art arda 3 belge yayımlayan Furkan Vakfı, adını bir kez daha temize çıkarmayı başardı.

Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin kırpılmış videolarını izleyen ve BİMER' e videoların incelenmesi isteğinde bulunan birkaç vatandaşa BAŞBAKANLIK'tan gelen resmi cevapların bulunduğu 3 belge tüm gerçekleri ortaya çıkardı.

BİMER, Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hakkında Hangi Cevapları Verdi?

BİMER'in belgelerinde çarpıcı cevapların olduğu görülüyor.

M. Y. E isimli bir şahsın BİMER'e gönderdiği "darbe sevici Furkan Vakfı'nın bir an önce kapatılmasını bekliyoruz" yazılı şikayetine Başbakanlığın inceleme sonrası cevabı ise "ilgili video kaydında suç teşkil eden bir hususa rastlanmamıştır" olmuştur.

 

Diğer bir belgede ise İ.A isimli BİMER'e şikayette bulunan şahıs " Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır" videosunun incelenmesini istemekte ancak başbakanlık'tan gelen cevapta ise "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı hususlarda önceden tedbir alınması gerektiği yönündeki uyarıcı nitelikte bir konuşmayı dile getirdiği" ifadesinin yer aldığı görülmektedir.

Bizzat Başbakanlık bahsi geçen videoyu incelemiş ve video da kötü bir niyetin değil ikazın olduğu sonucuna varılmıştır.


Furkan Vakfı'nın yayınladığı 3. belgede ise N.A isimli vatandaşın önce kırpılmış video izlediği ve bunun üzerine BİMER'e vakıf ile ilgili araştırmanın yapılmasını istediği bir şikayette bulunduğu görülüyor. Fakat sonraki günlerde videonun aslını izleyen N.A yaptığı şikayeti hemen geri çevirmiş ve kırpılmış videolar sebebiyle böyle bir davranışta bulunduğunu söyleyerek özür dilemiştir.


Furkan Vakfı Daha Önce 5 Belge Daha Yayımlamıştı

Furkan Vakfı daha önce de MİT TEM ve Emniyet tarafından hazırlanan araştırma tutanakları ve belgelerini yayınlamış ve bu belgeler ile kirletilmek istenen adını ve hocasını temize çıkarmıştı.

İlgili Haberler;

Alparslan Kuytul Hocaefendi hakkındaki "Darbeye hayırlı olsun dedi" iftirasına VGM'den cevap!   TEM'den Furkan Vakfı'nı Aklayan Tutanak!   Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kurucusu olduğu Furkan Vakfı hakkındaki iftiraları çökerten belge!   Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı'nın Tertemiz Olduğunu İspatlayan 3 Belge Daha!  


0 Yorum

Yorum Yaz